Webshop kategóriák

Légy kényelmes - hagyd, hogy más végezze el helyetted a munkát

 


Elektromos fogkefe azoknak, akik folyton elfoglaltak

A Hydrosonic Easy szónikus fogkefét könnyű használat és hatékonyság jellemzi, így akkor is tökéletes választás, ha fáradt és álmos vagy. Tudj meg többet arról, hogyan javíthatsz a szád egészségén. Vagy csak szerezz be egyet otthonra és tapasztald meg saját bőrödön, hogyan változtatja meg a fogmosás rutinod.


Curaprox Hydrosonic Easy fogkefe


A modern, rohanós mindennapokban sok erőfeszítést igényel a fogaink tökéletes gondozása


Az életmódunk és ezzel együtt az étrendünk is drámai módon megváltozott az elmúlt évszázadok során: szinte minden nap fogyasztunk feldolgozott élelmiszereket, cukrokat, kávét és üdítőket – ezzel együtt viszont kevesebbet alszunk és többet stresszelünk. Ez az életmód sokkal nagyobb rizikót jelent fogaink és ínyünk számára, mint sok évszázaddal ezelőtt őseink étrendje. A plakk, az erózió és a különböző ínybetegségek mind a 20. századi, új életstílusunkból fakadnak. Minden eddiginél jobban kell figyelnünk a fogaink egészségére, mind az otthoni fogmosással, mind a rendszeres fogorvoshoz látogatással, ellenőrzéssel és megelőzéssel.


Néha azonban a felelős felnőttek is kihagyják az esti fogmosást.


A tökéletes fogmosás sok erőfeszítést és időt igényel. Gyakran ez az utolsó dolog, amin gondolkozni szeretnénk egy hosszú és stresszes nap végén. Tehát nem meglepő, hogy néha kihagyjuk a fogmosást és egyenesen lefekszünk aludni. Valljuk be, mindenki megtette már legalább egyszer ezt élete során. A kihagyott fogmosások okozta károk összeadódnak és ezt a későbbiekben már nagyon nehéz visszafordítani.

 

Hydrosonic Easy

Az évek során kifejlesztettük és tökéletesítettük a technológiát, hogy a lehető leghatékonyabb, legbiztonságosabb és legkönnyebben használható eszközöket kapjunk a szájápoláshoz. És most ez a technológia egy barátságos, könnyen használható csomagban található.

 

A hydrosonic motor

Nagy sebességű precíziós motor mozgatja a kefefejet, mely akár 42 000 rezgés / perc sebességgel dolgozik.

 

A sensitive kefefej
Nagyszerű kefefej azoknak, akik még csak most ismerkednek a szónikus fogkefével. Extra puha Curen® szálakkal felszerelve a védelem és a hatékonyság érdekében. Kifejezetten ajánlott az érzékeny fogakra és ínyre.

 

Power kefefej

Puha és erős kefefej mindennapi használatra. A legjobb eredmény az egészséges zománc és íny esetén. Curen® szálakkal, lekerekített végű sörtékkel a védelem érdekében.

 

Curaprox Hydrosonic Easy fogkefe

 

Csak nyomd meg a gombot, és hagyd, hogy a készülék elvégezze helyetted a munkát


A Hydrosonic Easy készülékkel mindössze annyit kell tenned, hogy megnyomod a fogkefe testén található gombot. Ezután csak finoman helyezd a kefefejet a fogak elülső felszínére oly módon, hogy a kefefej fele az ínyen, a másik fele fogakon feküdjön és kezd a legnehezebb helyekkel - például a hátsó fogakkal. Tisztítsd meg a külső fogívet, majd haladj végig a belső fogíven is. A működés során a motor és a mozgó kefefej minden szükséges tisztítást elvégez, biztonságosan és hatékonyan.

Nincs többé fárasztó sikálás. Csak helyezd a fogkefét megfelelő módon a fogakra, vezesd végig a fogsoron és hagyd, hogy a fogkefe végezze a dolgát.

 

Curaprox Hydrosonic Easy fogkefe


A hidrodinamikai hatás


A Hydrosonic Easy-t nagysebességű precíziós motor hajtja - ugyanaz a motor, amelyet a Hydrosonic Pro professzionális fogkefénél is használunk. A motor mozgása olyan rezgéseket hoz létre, amelyek hatékonyan tisztítják a fogainkat, így tüntetik el a baktériumokat és a fogakon lévő plakkot, anélkül, hogy a fogak és a zománc megkopnának.

Curaprox Hydrosonic Easy fogkefe kefefej


A kefefejek


A kefefejek esetében nem kötünk kompromisszumokat. A Hydrosonic kefefej minden szálát szigorú minőségellenőrzés mellett gyártják.


Könnyű, minden igényt kielégítő

A Hydrosonic Easy egy kompakt tokkal rendelkezik, amely a legtöbb piperetáskában elfér.

 

Fogszabályzó?

Hydrosonic Easy készüléket még fogszabályozókhoz és implantátumokhoz is használhatod: a motort és a kefefejeket is úgy tervezték, hogy ezeket az eshetőségeket is szem előtt tartották.

 

Itt az idő változtatni?

A Hydrosonic egy moduláris rendszer, amelyhez több kefefej is csatlakoztatható. Szükség szerint válassz a kefefejet.

 

Utazol?

Töltsd fel egyszer a Hydrosonic készüléked, mielőtt útnak indulsz. Egyetlen töltéssel legalább 4 napig bírni fogja. Hosszabb utazásokhoz vigyél magaddal egy USB-töltőt.

 

Miért a Curen® szál?


A Curen® szálak rendkívül vékonyak és puhák, melyek lekerekített végeikkel védik a fogainkat. Minden Curaprox kefefej sűrű csomózású, ami lehetővé teszi a hatékony tisztítást, minimális rányomással. A Curen® szálak esetén a nagyszerű eredményhez csak egy gyengéd mozdulat szükséges - a többit a sörték végzik. Nincs kényelmetlenség, nincs kopás, csak egyszerűen tisztítható és selymesen sima fog.

 

Curaprox Hydrosonic Easy fogkefe utazótok

 

A Hydrosonic Easy egy befektetés a száj egészségébe. Szerezd meg még ma, és hagyd, hogy még évekig vigyázzon rád.
Hírlevél
feliratkozás