Webshop kategóriák

Fogköztisztító kefék

Curaprox fogköztisztítók


A FOGKEFE ÖNMAGÁBAN NEM ELÉG - TISZTASÁG A FOGAK KÖZT IS

 

Egy egyszerű fogkefe nem képes maradéktalanul megtisztítani az ínyszélt, pedig ez alapvető fontosságú a száj és az íny egészségéhez. A fogak közötti rések, ahova egyetlen fogkefe sem ér el, szintén kritikus területnek számítanak. Az érintetlenül maradó lepedék 100%-ig felelős a fogszuvasodásért és az ínygyulladásért.

 

 

PROBLÉMA: Az átlagos fogkefék szálai gyakran túl kemények ahhoz, hogy gyengéden kövessék a fog alakját és a kefefej is túl nagy méretű ahhoz, hogy minden kritikus területet elérjen. Ráadásul az ilyen fogkefék észrevétlenül erősebb fogmosásra ösztönöznek, aminek eredménye lehet a krónikus ínygyulladás és az íny visszahúzódása, ami fognyaki érzékenységgel párosul.

 

 

ÍNYSZÉL: A baktériumok nemcsak a fogakon telepednek meg. Sokkal inkább az íny és a fogak között, az ínyszélben. Innen eljuthatnak akár az egész testbe. Okozói lehetnek szívinfarktusnak, szív-és érrendszeri betegségeknek, a belső szervek gyulladásos betegségeinek. Az íny nagyon érzékeny, különösen gyengéd tisztításra van szükség, a bakteriális plakk eltávolításához.

 

 

A problémás, fogak közötti területek nemcsak a fogkefékkel, de sok esetben még fogselyemmel sem érhetők el és tisztíthatók meg teljesen. A fogak közötti résekben elszaporodó plakk hosszú ideig észrevétlenül fejtheti ki károsító hatását, ínygyulladást, fogszuvasodást okozva. A Curaprox fogköztisztító kefék minden fogközbe bejutnak, pontosan kitöltik a fogak közötti rést és hatékonyan tisztítják ezeket a rejtett területeket.A CURAPROX FOGKÖZTISZTÍTÓ KEFÉK:


  • Ideális eszközök a természetes fogközök tisztításához
  • Vékony mégis erős vezető drótból készülnek
  • Hosszú és rugalmas szálak
  • Minden fogközi résbe bejutnak
  • Használatuk egyszerű és nem sérti fel az ínyt
  • A fogközök egyetlen tisztító mozdulattal megtisztíthatóak: egyszer be és ki.
  • Egy tartónyélhez több, cserélhető kefefej
  • A megfelelő méret kiválasztásához kérje fogorvosa tanácsát.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű fogköztiszító kefét?

 

A megfelelő méret kiválasztásához kérdezze meg fogorvosát, dentálhigiénikusát, aki optimális esetben minden egyes fogközt bemér egy speciális eszközzel és meghatározza az ideális fogköztisztító kefe méretét.


Így zajlik a fogközök bemérése szakember segítségével:
 

Hírlevél
feliratkozás