Webshop kategóriák

Fesztivál kisokos: dolgok, amik nélkül ne indulj el fesztiválra

Egy fesztivál felejthetetlen pillanatokat és örömteli zenei élményeket nyújt, ugyanakkor fontos, hogy a szórakozás mellett a szájápolásra és fogápolásra is odafigyeljünk. Gondoskodj róla, hogy a mosolyod sugárzó maradjon a rendezvény teljes ideje alatt.

Összegyűjtöttünk öt alapvető szájápolási eszközt, amelyek segíthetnek abban, hogy fogaid egészségesek és mosolyod ragyogó maradjon a fesztivál alatt is.

 

fesztival_kisokos.jpg

 

Fesztiválbarát fogkefe

 

A megfelelő fogkefe kiválasztása az alapja a jó szájhigiénia fenntartásának. A Curaprox CS fogkefék kiváló választásnak bizonyulnak, hiszen selymesen puha sörtéikkel kíméletesen tisztítják a fogakat. Emellett kompakt kialakításuknak köszönhetően hatékonyan elérnek minden zugba, így fogaid és a szájüreged alaposan tisztán tartható.

 

A tökéletes fogkrém kiválasztása

 

Gondolj a fogíny állapotára, a fogkrém fluoridtartalmára, fehérítő hatására és az ízére is. A Curasept fogkrémek különleges formulájuknak köszönhetően segítenek megelőzni a fogszuvasodást, erősítik a fogzománcot, és védenek a savas támadások ellen.

A fogérzékenység a fesztivál ideje alatt akár a legszebb pillanatokat is elronthatja. Ha te is hasonló problémával küzdesz, készülj fel előre a Curasept Biosmalto fogkrémekkel, melyek ellenállóbbá teszik a fogakat és gyorsan csökkentik a fogérzékenységet.

Válaszd ki a neked leginkább megfelelő fogkrémet, és tedd a táskádba, hogy bármikor kéznél legyen, amikor szükséged van rá. Legyen szó reggeli ébredésről, étkezés utáni frissítésről vagy lefekvés előtti tisztításról, a megfelelő fogkrémmel garantáltan friss és egészséges lesz a mosolyod a fesztivál alatt is.

 

220727_CURASEPT_SOCIAL_Azzurro3.jpg

 

Friss lehelet a szájvíz használatával

 

A zene, a tánc és a szabadban töltött idő alatt a friss lehelet nélkülözhetetlen. Csak gondolj a barátokkal, új ismerősökkel való találkozásokra, a jóízű beszélgetésekre, a sok nevetésre, vagy akár a koncert közbeni éneklésre. A szájvíz használata segít a szájflóra egyensúlyának fenntartásában, amely a fesztiválon könnyen felborulhat az eltérő étkezési szokások és a ritkább fogmosás miatt. A Curasept Daycare szájvizek hatékonyan gátolják a káros baktériumok szaporodását, így hozzájárulva a szájüreg egészségének megőrzéséhez.

 

08_CURASEPT_STILL_LIFE_18079_kis.jpg

 

Fogköztisztító eszközök a fesztiválra

 

Azt tudtad, hogy a fogkefe a fogfelszín csupán 70%-át tudja megtisztítani? A fogak 5 oldalából a fogkefe hármat ér el maradéktalanul. Az egymás felé néző oldalaknál olyan szűk a rész, hogy ott fogköztisztító eszközre van szükség. A praktikus és higiénikus Curaprox CPS fogköztisztítók hatékonyan távolítják el a fogak közötti szennyeződéseket és ételmaradékokat, így segítve a friss lehelet fenntartását és a szép mosolyt. A fogköztisztító eszközök rendszeres használata hozzájárul a száj egészségének megőrzéséhez még a fesztivál ideje alatt is.

 

Extra védelem

 

A fesztiválokon a higiéniai körülmények nem mindig ideálisak, ezért extra védelemre is szükség lehet. A klórhexidin erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és segít csökkenteni a baktériumok számát a szájüregben. Próbáld ki a Curasept ADS szájöblögetőket, amelyek az ADS® (Anti-Discoloration System) technológiának köszönhetően csökkentik a klórhexidin lehetséges mellékhatásainak előfordulását, így valóban extra védelmet biztosítanak a szájüregi betegségekkel szemben.

 

Curasept-ads20.jpg

 

Ne feledd, hogy a friss lehelet és az egészséges mosoly hozzájárulnak ahhoz, hogy a fesztiválok minden pillanata emlékezetes legyen. Válaszd a megfelelő szájápolási eszközöket, és élvezd a zenét és a szórakozást egészséges és ragyogó mosollyal!

 

Hírlevél
feliratkozás