Webshop kategóriák

Vezetőség

Vezetőség

Vezetőségünknek komoly tapasztalata van a partnerkapcsolatok ápolása terén, ez sikerünk egyik titka. Emellett olyan munkahelyi környezetet biztosítunk munkatársainknak, amelyben szívesen és örömmel dolgoznak és dolgozunk mi is. Az egyediséget és az eredeti ötleteket támogatjuk, de nagy hangsúlyt fektetünk a jó csapatszellem kialakítására is. Ragaszkodunk viszont a legmagasabb szintű etikai és szakmai előírások betartásához, ezt elvárjuk minden kollégánktól.

Rudolf M. Tubbeh (biokémikus) - alapító tulajdonos

1952-ben született, 38 évet töltött a gyógyszeriparban vezető beosztásban, külföldi és magyar cégeknél.  Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem, értékesítés és általános üzletvezetés területén.

1978-ban kezdte pályafutását a Sandoz Canada-nál értékesítési területen. Marketing és vállalkozásfejlesztési munkaköröket töltött be, majd

1986-ban megkezdte nemzetközi pályafutását a Sandoznál a svájci Bázelben. Először közel-keleti regionális igazgatóvá nevezték ki, majd a közel-keleti, közép-európai és afrikai régiók nemzetközi értékesítési menedzsereként dolgozott.

1992-ben költözött Magyarországra, miután kinevezték a Sandoz Pharma leányvállalatának vezérigazgatójává.

1997-ben a Rhone Poulenc vezérigazgatója lett.

1999. decemberében megalapította a Sager Pharma Kft-t.

2005. februárban megalapított a Sager Dental Kft-t.

Rudolf Tubbeh több kontinensen, multikulturális környezetben dolgozott különböző feladatkörökben, így szerteágazó kapcsolati rendszert épített ki, és elsajátította a gyógyszeripar üzleti működését.

Dr. Kovács Gergely - alapító tulajdonos

1969-ben született, 21 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeriparban.

Orvos-doktori diplomát szerzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (1993).

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem általános menedzsment és értékesítési szakirányán tanult és szerzett MBA oklevelet (2004).

Dr. Kovács Gergely a Sager Pharma Kft. társalapítójaként a kezdetektől részt vesz a vállalkozás megszervezésében és irányításában, a közelmúltban pedig a Sager Pharma ügyvezetésével lett megbízva.

Előd Katalin – ügyvezető igazgató

1971-ben született, 21 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és marketing területén.

1993-ban közgazdászként végzett a Külkereskedelmi Főiskolán.

2002-ben poszgraduális képzés keretében megszerezte a Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetem MBA oklevelét menedzsment valamint pénzügyi és gazdasági szakirányon.

Előd Katalin a Sager Dental Kft. társalapítójaként a kezdetektől aktívan részt vesz a vállalkozás felépítésében, megszervezésében és irányításában. 2011-től üzletág vezetőként a marketing és értékesítési területekért felelős, majd 2015-től a Sager Dental Kft ügyvezető igazgatójaként  vesz részt az üzleti startégia meghatározásában és megvalósításban.

Hírlevél
feliratkozás