Webshop kategóriák

Ez a fogkefe ott tisztít, ahová a hagyományos sörték nem érnek el

Hydrosonic_pro_Brush_Heads(1).jpg

Sokan úgy mosnak fogat, hogy közben károsítják a fogakat és az ínyt. A rosszul megválasztott fogkefe vagy a helytelen fogmosási technika kopást okozhat. A zománc-cement határon kialakuló fognyaki elváltozások különösen nagy problémát jelentenek, akárcsak a fognyakak érzékenysége. Ezek a problémák kéz a kézben járnak az íny visszahúzódásával vagy sérülésével. A jó minőségű szónikus fogkefe használatával mindezek megelőzhetőek.

A Hydrosonic PRO tervezésekor nagyon tudatos döntés volt, hogy a szónikus technológiát válasszuk. A készülék sörtéi fel-le oszcillálnak, amely a kézi fogkefék használatakor is ajánlott technika. A Hydrosonic PRO hatékonyan tisztít, de mindezt kíméletes módon teszi – tehát ideális az érzékeny fogakkal, vagy fogínnyel rendelkező emberek számára."

 

Hydrosonic_easy_Under_Water.jpg

 

A hozzáférhetetlen helyek elérése

 

A legtöbb ember agresszív/határozott vízszintes (előre-hátra irányuló) mozdulattal tisztít meg egy egész fogívet.  A Hydrosonic Pro kefefejének formája ennek az ellenkezőjét biztosítja: minden fogat külön-külön kell tisztítani. A kefefej lekerekített része fogról fogra, nagy pontossággal tisztítja a külső-, belső-, nyelv felőli- és rágófelületeket. A "cseppformájú kefefej" csúcsos része jobban eléri a fogközöket, mint bármely manuális fogkefe. A kefefej dőlésszöge tökéletes a legnehezebben hozzáférhető és kritikus helyek eléréséhez. Más szóval, a kefefejek ideálisak koronákkal, hidakkal, fogszabályozó készülékekkel, implantátumokkal vagy részleges fogsorral rendelkezők számára.

 

 

A Hydrosonic PRO készülékhez tartozó egycsomós fogkefe lehetővé teszi a fog nagyon alapos tisztítását ott, ahol a bakteriális lepedék elsősorban felhalmozódik - nevezetesen az ínyszélnél, a fogszabályzókon, torlódott, elfordult fogállás esetén és a fogközökben. Sok fogászati szakember kizárólag ezzel a módszerrel mos fogat, végigvezetve a fogkefét az ínyszél mentén az összes fogon. Ez a módszer tudományosan bizonyítottan a legjobb tisztító hatást nyújtja.

 

Graphic_Hydrosonic_pro_Single_Curacurve.jpg

 

Harmónikus összjáték a fogak és az íny számára

 

Ez a szónikus fogkefe a mechanikus tisztításon kívül, egy extra hidrodinamikus tisztító hatással is rendelkezik. A fogkrém, a víz és a nyál összetevőinek erőteljes örvénylése turbulenciát hoz létre, így a Hydrosonic PRO ott is tisztít, ahová a normál sörték már nem érnek el. Ez a hatás a fokozat emelésével tovább növelhető.

 

Az egyes kefefejek szálai vastagságban, hosszban és keménységben is különböznek egymástól. Kölcsönhatásuk és az átvitt frekvencia, amely nem azonos a kefefej minden pontján, finomhangolásra került. A belső sörték rövidebbek, így szabadon mozoghatnak, miközben a kefefejet bizonyos távolságban tartva a fogtól támogatják a hidrodinamikai hatást. A külső sörték érintkeznek a foggal és kialakításuk hozzájárul a szűk területek tisztításához, az elszíneződések és a fogkőképződés megelőzéséhez.

 

Azonban nem minden gyártó éri el a megfelelő hidrodinamikai hatást és sokan nem is tudnak róla! A sörték összjátékának és elrendezésének nagyon precíznek kell lennie. Kölcsönhatásuk és az átvitt frekvencia, amely nem azonos a kefe alapjának minden pontján, harmonikus összjátékot eredményez a fogak és az íny tisztításában. Az eredmény pedig a Curaprox saját, egyedi összhangja - amely, elfogadott, kíméletes és hatékony.

 

Hírlevél
feliratkozás