Webshop kategóriák

Be You fogkrémek

 

Curaprox Be you fogkrémek

Mindennapos gyengéd fogfehérítés: egyszerre gyengéd és hatékony


Mindannyian ragyogóan fehér fogakat szeretnénk. Emellett legalább ennyire fontos szánk egészsége is. Nem igaz?

A legtöbb otthoni fogfehérítő termék agresszív fehérítőket és egyéb, potenciálisan káros összetevőket tartalmaz, melyek a fogakat fehérebbé varázsolják, de emellett károsíthatják a fogzománcot, irritálhatják az ínyt, és negatív hatással lehetnek a száj egészségére. Azonban a fogfehérítésnek nem kell agresszívnak lennie. Épp ellenkezőleg!


Be you fogkrémek a mindennapos otthoni fogfehérítésért!

 

Tökéletes fehérítő fogkrém család, amely a fogak természetes fehérségének helyreállítására és az egészséges szájflóra biztosítására lett tervezve – a lehető leggyengédebb módon.

 

Curaprox Be you összetevők


Gyengéd enzimek

 

A „BE YOU” gyengéd fehérítő hatás mögött három összetevő áll:

 

A glükóz-oxidáz természetes enzim - a méhek ezzel védik mézüket a baktériumoktól. A szájban lévő cukorral reagálva hidrogén-peroxiddá alakul, gyengéden megszüntetve az elszíneződéseket és foltokat.

 

A hidroxiapatit természetes ásványi anyag, amely a fogzománcunk 95%-át teszi ki. Hozzáadott összetevőként remineralizálja a fogakat és kisimítja a zománcot, ezáltal ragyogóbbnak tűnik, valamint megnehezíti az új foltok megjelenését.

 

Az optikai kék szűrő a kék fényt visszatükröző pigment, így a fogak fehérebbek lesznek. Ez egy optikai fehérítő, amely fizikai módon támogatja a fehérítő hatást.

 

Curaprox Be you fogkrémek

 

Gyengéd eredmények

 

A BE YOU már az első használattól világosítja a fogakat, és ez a hatás hosszútávú használat során csak fokozódik. A fogak egészségesebbé, tisztábbá, az új elszíneződésekkel szemben pedig ellenállóbbakká válnak.

Ez a fogkrém gyengéden állítja vissza a fogak természetes ragyogó színét, de nem többet, hiszen a „hollywoodi mosolyt” leginkább agresszív fehérítő termékekkel lehet elérni. A Be you a fogak természetes, fehér ragyogásának helyreállításáról szól, a lehető leggyengédebb, legtermészetesebb és legegészségesebb módon.

 

Gyengéd szemcsék

 

Más fehérítő termékek gyakran túl koptató hatásúak, ami lényegében azt jelenti, hogy nagyobb szemcsék vagy részecskék vannak bennük, melyek koptatják a fogzománcot. Ettől a fogak ugyan fehérebbnek tűnhetnek, de gyengíti is őket.

Egy fogkrém koptató hatását az abráziós értéke (RDA) alapján mérjük, ennek pedig alacsonynak kell lennie. Az RDA 70 alatt alacsonynak számít, a BE YOU abráziós értéke pedig csupán 50, így ezt a fogkrémet minden nap, akár hosszú távon is biztonságosan használhatod.

 

Gyengéd összetevők

 

A Be you fogkrémek természetes és növényi összetevőkkel táplálják és védik a szájat, mint az echinacea, az ördögcsáklya, az ázsiai gázló, a keserűnarancs kivonat és xilit.

Káros összetevőket pedig egyáltalán nem használtunk. A fogkrém nem tartalmaz SLS-t, triklozánt, mikroműanyagot, vagy más, potenciálisan káros vagy agresszív komponenst, amely a száj irritációjához, aftákhoz vezethet. Minden variáns vegán.

 

Gyengéd ízek

 

Hat „BE YOU” fogkrém egyedi és izgalmas ízvilággal, vibráló színekkel. Ilyen ízkombinációk biztos nem találhatók más fogkrémekben.

 

Hírlevél
feliratkozás