Webshop kategóriák

CURAPROX - Modern tisztítóeszközök

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:

  1.  Hatékonyan tisztít
  2.  Nem okoz sérülést
  3.  Egyszerű a használata

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.

Fogkefe – minél puhább, annál jobb.

A rendszeres és alapos fogmosás elengedhetetlen az egészséges szájhigiénia fenntartásához. A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Minél sűrűbb csomózású egy fogkefe, annál hatékonyabban tisztít egyetlen mozdulattal.

Hagyományos Curen
Hagyományos fogkefe = 500 szál 5460 CUREN® szál = 10 x Normál fogkefe

 Az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó CURAPROX Sensitive fogkefék közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

A CURAPROX Sensitive fogkefék speciális CUREN® szálakkal készülnek, amelyek még nedvesen is megtartják az eredeti, kiváló rugalmasságukat, így fogmosáskor nem okoznak sérülést.

 Hagyományos Curaprox
  Hagyományos fogkefék Curaprox Sensitive fogkefe

A kicsi, tömör fejjel rendelkező CURAPROX Sensitive fogkefék alaposabban és gyengédebben tisztítanak, mint a hagyományos fogkefék. A CURAPROX CS fogkefék használata után a nyelvével azonnal érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és láthatóan visszatér a fogak eredeti fehérsége.

Fogköztisztító kefe – gyengéd mégis hatékony.

Gyulladás

A rendszeres és alapos fogmosáson kívül nagyon fontos a fogak közötti területek tisztítása is. A fogak közötti résekben elszaporodó plakk hosszú ideig észrevétlenül fejtheti ki károsító hatását, ínygyulladást, fogszuvasodást okozva

CPS

Mivel a fogközök a fogkefe számára nehezen elérhetőek, ezért a sikeres fogköztisztítás kulcsa a fogak közötti réseket pontosan kitöltő, finom drótból készült CURAPROX CPS kefék használata. Ezek a rendkívül finom, de ugyanakkor erős fogköztisztító kefék szinte minden interdentális résbe beférnek.
A rendkívül vékony mégis szilárd, különleges sebészeti drótból készült CURAPROX CPS fogköztisztító kefék szálai hajlékonyak, megfelelő hosszúságúak, így pontosan kitöltik a fogak közötti rést és hatékonyan tisztítják ezeket a rejtett területeket.

Egyéb tisztító eszközök

A fogselyem sokszor nagy segítség, különösen a frontfogak közötti szűk interdentális résekben nélkülözhetetlen a tökéletes szájhigiéné eléréséhez.
Hidak, koronák, implantátumok tisztításához speciális fogselymek javasoltak.

Nyelvtisztító

A jó szájhigiénéhez hozzátartozik a nyelv ápolása is. A rossz leheletet okozó baktériumok nem csak a fogak közötti résekben telepednek meg, hanem a nyelvhát mélyedéseiben is. A mindennapos nyelvtisztítással és a CURAPROX fogköztisztító kefék használatával hatékonyan legyőzhetjük a kellemetlen szájszagot.

Hírlevél
feliratkozás