Webshop kategóriák

Szeresd az ínyed: CS 12.460 Velvet!

CS12460 Velvet, az eddigi legkíméletesebb fogkefénk

 

Curaprox Velvet fogkefe

 

„Az ikonikus CS 5460-as fogkefénk már így is hihetetlenül gyengéd 5 460 db Curen®-szálával. 2020 tavasza óta már a CS 12460 Velvetet is gyártjuk – ami nem kevesebb, mint 12 460 Curen® szálat tartalmaz."

-Marco Zavalloni, a Curaplast AG vezérigazgatója - a Curaprox fogkefék és a CPS Prime fogköztisztító kefék gyártója Degersheimben, Svájc

 

Több sörte - jobb tisztítás

 

A kefefej minden egyes szála eltávolítja a baktériumok egy részét és megszakítja a fogakon lévő biofilm/ lepedék folytonosságát. Tehát minél több sörtét tartalmaz a kefefej, annál nagyobb lesz a tisztítás mértéke.

 

Curaprox Velvet fogkefe 

 

A CS12460 Velvet a legsűrűbb sörtéjű fogkefénk. Fogtuk az ikonikus CS 5460 fogkefénket és tökéletesítettük a tökéletest.

 

Kivételes védelem

 

A 12 460 db Curen® szál mindegyike lekerekített végekkel rendelkezik, így védve a zománcot a fizikai kopástól és a mikro karcolásoktól.

A Curen® szálak gondoskodnak arról, hogy a zománc és az íny tiszta és védett maradjon - nekünk csak az a dolgunk, hogy lassan és kíméletesen tisztítsuk vele a fogainkat.

A kefefejen található minden egyes sörte szál 0,08 mm vastag, így ez a legfinomabb szál, amelyet valaha is használtunk egy Curaprox fogkefében.

 

 Curaprox Velvet fogkefe

 

Kifinomult dizájn - a kezedben

 

 A nyolcszögletű nyél jól illeszkedik bármelyik kézbe, míg a megdöntött fej segítségével könnyedén elérhetővé válnak a hátsó rágófogak is.

 

 Curaprox Velvet fogkefe

 

Az úttörőktől a puha és sűrű kefefejekig

 

A Curaprox, az 1954-ben, Svájcban alapított Curaden szájápolási vállalat része. Mi hiszünk a prevenció nagyságában: a megfelelő fogkefe, a hatékony fogköztisztító kefe és a megfelelő összetételű fogkrém együttes használata hosszú ideig megvédheti fogait.

A kezdetektől fogva úttörő szerepet játszottunk a prémium fogkefe tervezés területén. Évről évre törekedtünk a jobb minőségű sörte szálakra, a magasabb sörte számra és a jobb anyagokra. Klasszikus termékünk, a CS 5460 fogkefe a minőség és a hatékonyság alapjává vált és a mai napig sok fogkefekészítő számára elérhetetlen szabvány. Mi mégis tovább haladunk még finomabb szálakkal, kifinomultabb kialakítással és sűrűbb sörtéjű kefefejjel.

Hírlevél
feliratkozás