Webshop kategóriák

Fogszabályozáskor

Curaprox fogszabályzás


FOGSZABÁLYZÓD VAN? ÍGY TISZTÍTSD SIKERESEN, KÖNNYEDÉN!


Fogszabályzás, ahogy még nem gondoltál rá

 

A fogszabályzó mindennapos tisztántartása több odafigyelést igényel majd részedről, mint a normál fogmosás. De, ha jól csinálod, akkor öröm is lehet a fogápolás.


Felelősség és szórakozás egyben

 

Elsőre talán nem hinnéd, de lehet könnyű és egyszerű is: minél többet gyakorolsz, annál könnyebben fog menni. A végeredmény egy tökéletes mosoly lesz.

 

 

Mikor tisztítsuk fogainkat?

 

Ideális esetben minden étkezés után fél órával, de a legfontosabb az esti alapos fogmosás. A nyelved és az ajkak beszéd közben eltávolítják a lepedéket, éjjel azonban mozdulatlanok, csökken a nyálképződés mely hígítaná a plakkot. Ezért nagyon fontos az esti alapos szájápolás.

 

Mi a plakk?

 

A plakk a fogakon képződő, ártalmas baktériumokból álló biofilm réteg, amely fogszuvasodás és ínygyulladás kialakulásához vezethet. A plakk kizárólag mechanikailag, fogkefével a fogközökből fogköztisztító kefével távolítható el.

 

Curaprox fogszabályzás

 

A LEGFONTOSABB ESZKÖZÖKCS 5460 ortho fogkefe a fogak és a fogszabályozó tisztításához

A CURAPROX CS 5460 ortho fogkefét kifejezetten a fogak és a fogszabályozó tisztításához tervezték. Speciálisan kialakított mélyedése ragyogóan tiszta fogakat és breketteket eredményez. A CURAPROX CS 5460 ortho fogkefe feje 5460 db CUREN® szállal rendelkezik, melyek rendkívül gyengéden és alaposan tisztítanak.

 

Curaprox fogszabályzás


CS1009 egycsomós fogkefe a tökéletes társ

A brekettek körüli, problémás területek speciális tisztítást igényelnek. A CURAPROX CS 1009 egycsomós fogkefének egyetlen, lekerekített formájú csomója tökéletesen illeszkedik a brekett körvonalához.

 

Curaprox egycsomós fogkefe 

 

Fogköztisztító kefék

Hogyan és mivel tartsd tisztán a drótívek mögötti részeket? A Curaprox fogköztisztító kefék az ideális eszközök a brekettek, valamint a drótívek és a fogak közötti rések óvatos tisztítására. Az ideális méretek: CPS14 és CPS18 fogköztiszítók kefék.

 

 Curaprox fogszabályzás

 

 

HASZNOS KIEGÉSZÍTŐK

 

 

Fogszabályzó viasz: Segít hozzászokni a fogszabályozó készülékhez, mert használatával a kiálló részek kevésbé irritálják, sértik a szájnyálkahártyát.


Plakkfestő tabletta: Hol kellene még alaposabban mosni fogaidat? Mostantól nincs kegyelem – a plakkfestő megmutatja, hol maradt még lepedék.

 

 

 

Hírlevél
feliratkozás