Webshop kategóriák

CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe - új korszak a szájápolásban!

A CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe egy új korszakot nyit a szájápolásban köszönhetően a szónikus technológiának és a CUREN® szálaknak.

A szájhigiénia többet jelent annál, hogy nincs szuvas fogunk. Valójában egészséges mosolyt jelent: ínygyulladás, szájnyálkahártya irritáció, szabad fognyaki részek és fogágygyulladás nélkül, lehetőleg egy életen keresztül.

 

Hydrosonic Easy szónikus fogkefe

 

Szónikus fogkefe


Egy elektromos fogkefét akkor nevezhetünk szónikusnak, ha a kefefej legalább 30.000 seprő mozdulatot végez percenként.

Egy jól kiválasztott manuális fogkefével és helyes fogmosási technikával tökéletesen megtisztíthatók a fogak. Azoknak azonban, akik szívesebben használnak elektromos fogkefét, a CURAPROX Hydrosonic EASY, szónikus fogkefe lesz az ideális választás. Nem számít, ha kusza, torlódott a fogazata, nehezen tisztítható hídja, fogszabályozója vagy implantátuma van – mostantól a Hydrosonic EASY fogkefével minden terület hatékonyan és gyengéden tisztítható. A Hydrosonic EASY fogkefe azoknak is nagy segítség, akiknek finommotoros-mozgás problémái vannak.


Hydrosonic Easy szónikus fogkefe


Mechanikai tisztítás

 

A sörték mozgási sebessége és ritmusa kiváló mechanikai tisztítási teljesítményt biztosít.

 
 

Hidrodinamikus hatás

 

A hagyományos elektromos fogkeféknél az oszcilláló kefefejek körkörös mozgása károsíthatja az ínyszélt, ha túl erősen nyomják rá a fogfelszínre, ha a sörték túl kemények vagy ha más, nem megfelelő fogmosási technikákat alkalmaznak. Szájápolási szakembereink ezért választottak egy egyszerű, egyirányú mozgást, aminek három előnye van:

  1. Gyengéd az ínyszéli területekhez.
  2. Különösen gondos ápolást tesz lehetővé.
  3. A mechanikai mellett, hidrodinamikai hatással is tisztít. A szálak olyan gyorsan mozognak, hogy a kialakult turbulencia megmozgatja a szájban a nyál, víz és fogkrém keverékét megbontva a baktériumokból álló biofilmet és így eltávolítja a baktériumokat. Ez azt jelenti, hogy azok a területek is tisztulnak, ahova a szálak nem érnek el, mint például a fogközök.

 

Intelligens kefefejek az okos tisztításhoz


Hogy egy szónikus fogkefe mennyire jó, az egyrészt függ attól, hogy milyen erős maga a készülék, de leginkább attól, hogy milyenek a kefefejek, főként, hogy milyen a fogkefe szálainak elrendezése és minősége.


CUREN® Szálak

 

Nagyon gyakran a fogmosás nem más, mint a fogkefe előre hátra dörzsölése a fogakon és az ínyen, sokszor túl nagy nyomással, és ez végül sérülést okozhat. A szónikus technológiával kombinálva az ultrafinom és puha CUREN® szálak nem csak az ínyt és a fogakat tisztítják gyengéden, de a kritikus és nehezen elérhető területeket is. Ezek a rendkívül vékony és puha CUREN® szálak nem szívják magukba a nedvességet, így fogmosáskor megőrzik tartásukat és rugalmasságukat. Mindezeknek köszönhetően a CUREN® szálak könnyedén elérik és megtisztítják a nehezen elérhető területeket is, mint például az ínyszél, parodontális tasakok, fogközök, rejtett zugok, valamint implantátumok, fogszabályozók és brackettek körüli területek.

 

45 fokos szög

 

Fogmosás közben nagyon fontos, hogy az ínyszéleket is megtisztítsuk. Ez azonban sokszor elmarad, mivel a fogkeféket nehézkes a megfelelő szögben tartani. A Hydrosonic tartónyelének speciális kialakítása segít a fogakra és az ínyszélekre megfelelő szögben tartani a fogkefét, ezáltal minden alkalommal tökéletesen megtisztítjuk azokat.

 

Hydrosonic Easy szónikus fogkefe

 

HYDROSONIC EASY: EGYSZERŰ – HATÉKONY – MEGBÍZHATÓ


Nagy teljesítményű szónikus fogkefe, mely akár 42.000 rezgést biztosít percenként, innovatív technológiával támogatja a fogak egészségét. Hidrodinamikai hatásának köszönhetően azokat a helyeket is tökéletesen tisztítja, amelyeket a sörték nem képesek elérni - például a fogak között. 

 

Három fogmosási mód közül lehet választani:

 

Intenzív: ideális a baktérium biofilm alapos eltávolításához.
Gyengéd: gyengéden és biztonságosan megtisztítja az érzékenyebb fogakat és ínyt.
Masszázs: az íny masszírozására.

 

Minden Hydrosonic EASY egy sensitive és egy power fejet tartalmaz, amelyek később önállóan is megvásárolhatók.

 

CHS 200 sensitive – azoknak, akik most használnak először szónikus fogkefét. Rendkívül gyengéd és hatékony.

CHS 300 power – már korábban is szónikus fogkefét használóknak. Tökéletes tisztítás a legnagyobb hatékonysággal.

 

Hydrosonic Easy szónikus fogkefefejek

 

Teljes szájápolási készlet:


  • CURAPROX Hydrosonic tartónyél + USB töltő és csatlakozó
  • 2 db különböző, cserélhető kefefej: 1 db CHS 200 sensitive és 1 db CHS 300 power
  • Utazótok
 
 
Hydrosonic Easy szónikus fogkefe

Élvezze a fogmosást és őrizze meg fogai és ínye egészségét egy életen át.

 

Használat:

 

Fontos, hogy fogmosáskor ne nyomja rá a fogkefét a fogakra. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic EASY fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.

 

Hírlevél
feliratkozás