Webshop kategóriák

Mondjunk búcsút az íny- és fogágygyulladásnak!

A CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe egy új korszakot nyit a szájápolásban köszönhetően a szónikus technológiának és a CUREN® szálaknak.

A szájhigiénia többet jelent annál, hogy nincs szuvas fogunk. Valójában egészséges mosolyt jelent: ínygyulladás, szájnyálkahártya irritáció, szabad fognyaki részek és fogágygyulladás nélkül, lehetőleg egy életen keresztül.

 

Hydrosonic_pro_Woman_Man.jpg

 

 Szónikus fogkefe

 

Egy elektromos fogkefét akkor nevezhetünk szónikusnak, ha a kefefej legalább 30.000 seprő mozdulatot végez percenként.

Egy jól kiválasztott manuális fogkefével és helyes fogmosási technikával tökéletesen megtisztíthatók a fogak. Azoknak azonban, akik szívesebben használnak elektromos fogkefét, a CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe lesz az ideális választás. Nem számít, ha kusza, torlódott a fogazata, nehezen tisztítható hídja, fogszabályozója vagy implantátuma van – mostantól a Hydrosonic fogkefével minden terület hatékonyan és gyengéden tisztítható. A Hydrosonic fogkefe azoknak is nagy segítség, akiknek finommotoros-mozgás problémái vannak.

 

 Mechanikai tisztítás

 

A sörték mozgási sebessége és ritmusa kiváló mechanikai tisztítási teljesítményt biztosít.

 

Hydrosonic_pro_Under_Water.jpg

 

 
 Hidrodinamikus hatás

 

A hagyományos elektromos fogkeféknél az oszcilláló kefefejek körkörös mozgása károsíthatja az ínyszélt, ha túl erősen nyomják rá a fogfelszínre, ha a sörték túl kemények vagy ha más, nem megfelelő fogmosási technikákat alkalmaznak. Szájápolási szakembereink ezért választottak egy egyszerű, egyirányú mozgást, aminek három előnye van:

  1. Gyengéd az ínyszéli területekhez.
  2. Különösen gondos ápolást tesz lehetővé.
  3. A mechanikai mellett, hidrodinamikai hatással is tisztít. A szálak olyan gyorsan mozognak, hogy a kialakult turbulencia megmozgatja a szájban a nyál, víz és fogkrém keverékét megbontva a baktériumokból álló biofilmet, így távolítva el a baktériumokat. Ez azt jelenti, hogy azok a területek is tisztulnak, ahova a szálak nem érnek el, mint például a fogközök.

 

Intelligens kefefejek az okos tisztításhoz

 

Hogy egy szónikus fogkefe mennyire jó, az egyrészt függ attól, hogy milyen erős maga a készülék, de leginkább attól, hogy milyenek a kefefejek, főként, hogy milyen a fogkefe szálainak elrendezése és minősége.

 

Hydrosonic_pro_Brush_Heads(3).jpg

 

CUREN® Szálak

 

Nagyon gyakran a fogmosás nem más, mint a fogkefe előre hátra dörzsölése a fogakon és az ínyen, sokszor túl nagy nyomással, és ez végül sérülést okozhat. A szónikus technológiával kombinálva az ultrafinom és puha CUREN® szálak nem csak az ínyt és a fogakat tisztítják gyengéden, de a kritikus és nehezen elérhető területeket is. Ezek a rendkívül vékony és puha CUREN® szálak nem szívják magukba a nedvességet, így fogmosáskor megőrzik tartásukat és rugalmasságukat. Mindezeknek köszönhetően a CUREN® szálak könnyedén elérik és megtisztítják a nehezen elérhető területeket is, mint például az ínyszél, parodontális tasakok, fogközök, rejtett zugok, valamint implantátumok, fogszabályozók és brackettek körüli területek.

Fogmosás közben nagyon fontos, hogy az ínyszéleket is megtisztítsuk. Ez azonban sokszor elmarad, mivel a fogkeféket nehézkes a megfelelő szögben tartani. A Hydrosonic tartónyelének speciális kialakítása segít a fogakra és az ínyszélekre megfelelő szögben tartani a fogkefét, ezáltal minden alkalommal tökéletesen megtisztítjuk azokat.

 

Graphic_Hydrosonic_pro_Sensitive_Curacurve.png

 

A Hydrosonic három különféle készüléket kínál, melyekhez bármelyik kefefej kompatibilis.

 

HYDROSONIC EASY: EGYSZERŰ – HATÉKONY – MEGBÍZHATÓ

 

Nagy teljesítményű szónikus fogkefe, mely akár 44.000 tisztítómozdulatot biztosít percenként, innovatív technológiával támogatja a fogak egészségét. Hidrodinamikai hatásának köszönhetően azokat a helyeket is tökéletesen tisztítja, amelyeket a sörték nem képesek elérni - például a fogak között. A Hydrosonic EASY három fokozatban működik és a szett egy sensitive csepp formájú kefefejet tartalmaz, azonban az összes többi kefefejjel is kombinálható.

 

Editorial_Hydrosonic_easy_Box_Open.jpg

 

 HYDROSONIC BLACK IS WHITE: GYENGÉD FOGFEHÉRÍTÉS, ELEGÁNS, STÍLUSOS KIVITELBEN

Ez a fogkefe is három fokozatban működik, motorja 44.000-84.000 tisztítómozdulat/perc teljesítményre képes és a szett két, aktív szén részecskéket tartalmazó cseppformájú kefefejet tartalmaz a gyengéd fehérítő hatásért. Ellenállhatatlan matt fekete design.

 

Hydrosonic_Black_is_white_With_Brush_Head.jpg

 

HYDROSONIC PRO: PROFESSZIONÁLIS CSÚCSMODELL INNOVATÍV KEFEFEJ TECHNOLÓGIÁVAL

 

A professzionális csúcsmodell az otthoni professzionális tisztításhoz innovatív kefefejekkel, igazán gyengéd és puha Curen szálakkal a tökéletesen tiszta fogakért. Hét fokozattal 44.000-84.000 tisztítómozdulat/perc erősségű motorral tisztít és három különféle kefefejjel tökéletes szájhigiéniát garantál.

 

Hydrosonic_pro_With_Brush_Heads_Case.jpg

 

A Hydrosoni PRO készülék elnyerte a Német Dizájn Díjat 2021-ben: A szájápolási és gyógyászati segédeszközök kiváló termék dizájm kategóriájának győztese lett.

 

Élvezd a fogmosást és őrizd meg fogaid és ínyed egészségét egy életen át.

 

Kattints ide a CURAPROX Hydrosonic készülékekért!

Hírlevél
feliratkozás