Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic EASY szónikus fogkefe

Hydrosonic_Easy_4_Packung85.jpg
Raktáron: Van
Hydrosonic_Easy_4_Packung85.jpg
Hydrosonic Easy 009.jpg
Hydrosonic Easy 010.jpg
Cikkszám: CHSEASY
41 275 Ft
32 500 Ft
+ Áfa

Leírás

 A Hydrosonic EASY egy nagy teljesítményű szónikus fogkefe, mely innovatív technológiával támogatja a fogak egészségét. Igazán gyengéd és puha Curen® szálak, tökéletes tisztítás, csendes, egyszerű használat.


Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefék


HYDROSONIC EASY KÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN megajándékozzuk egy 50 % -os pótfej kuponnal, ingyenes kiszállítással és 2 + 1 év garanciával*.

 

Hidrodinamikai hatásának köszönhetően azokat a helyeket is tökéletesen tisztítja, amelyeket a sörték nem képesek elérni - például a fogak között. 

 

  • Egygombos, könnyű és egyszerű használat
  • Három erősségű fogmosási mód: Start, clean, smile
  • EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM: akár két hétig is használható töltés nélkül napi 4 perces fogmosás mellett
  • Ergonomikus nyél, ami segít a megfelelő szögben tartani a fogkefét
  • A Curaprox HYDROSONIC kefefejek nylon szálak helyett CUREN® szálakkal, kivételesen gyengéden és hatékonyan tisztítják meg a fogakat
  • Hidrodinamikai hatásának köszönhetően nemcsak a fogakat tisztítja, bizonyos mértékig képes a fogközök tisztítására is
  • Fogszabályzó és implantátumok tisztántartására is alkalmas
  • Az összes Curaprox HYDROSONIC kefefejjel kompatibilis

 

 A doboz tartalma:


Curaprox Hydrosonic EASY készülék, 2 db cserélhető kefefej (Power és Sensitive), USB töltő és csatlakozó, utazó tok Curaprox Hydrosonic Easy fogkefe


Hogyan működik a szónikus fogkefe?


A szónikus technológia lehetővé teszi a fogak egészséges, mechanikus tisztítását, miközben nem csak hatékonyabban, de gyengédebben is tisztít, mint egy hagyományos manuális fogkefe.

Forgó mozgás helyett rezgő, söprő mozdulatokkal tisztítja meg a fogakat és fogközöket. Ugyanakkor szinte lehetetlen, hogy az íny vagy a fogak megsérüljenek.

 

Hidrodinamikus hatás:


A 30 000 vagy efeletti seprő mozdulatnál a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között.
A CUREN® szálakat tartalmazó kefefejekkel, a Hydrosonic EASY megfelel a mechanikai és hidrodinamikai tisztításnál elvárható legmagasabb elvárásoknak.
Ennek eredményeként a Hydrosonic EASY nemcsak a fogakat tisztítja, de bizonyos mértékig a fogközökbe bejutva, a fogközi területeket is.
A Hydrosonic EASY a biofilmet alkotó baktériumok millióit távolítja el az ínyszéli területről köszönhetően a szónikus technológiának és a hidrodinamikai hatásnak.

 

Ajánlás:


A kefefejek cseréje három havi rendszerességgel javasolt.

 

Használat:


A tisztításkor ne nyomja rá fogaira a fogkefét: hagyja, hogy a sörték tegyék a dolgukat. Tartsa a fogkefét mozdulatlanul, amennyire csak lehet, rányomás nélkül és haladjon fogról fogra két-három másodpercenként lazán, könnyedén. 

Fontos: Ne alkalmazzon nyomást fogmosáskor. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic EASY fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.


* Hosszabbítsa meg a garanciát + 1 évvel:


A készülékre a megvásárlás dátumától számított két év szavatosságot vállalunk anyag-, működési és gyártási hibákra. A garanciát további plusz egy évvel meghosszabbíthatja, amennyiben regisztrálja a készüléket itt.


A teljes használati utasításért kattintson ide.

 


 Hydrosonic Easy szónikus fogkefe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Hírlevél
feliratkozás