Webshop kategóriák

Cégbemutató

A Curaprox és a Curasept márkák hivatalos magyarországi forgalmazójaként sikeresen képviseljük márkáinkat a magyarországi szájápolási piacon. De nem csupán egy forgalmazó cég vagyunk.

 

Cégünk, több mint 15 éve dolgozik a magyar lakosság szájhigiéniájának javításáért. Célunk, hogy megmutassuk a pácienseknek, hogy megőrizhetik fogaikat egy életen át. Az ehhez szükséges tudást szeretnénk átadni nap mint nap.

 

Hosszú évek óta együtt dolgozunk fogorvosokkal, dentálhigiénikusokkal, fogorvostan-hallgatókkal, akik meggyőződtek termékeink hatékonyságáról és így szívesen ajánlják is eszközeinket, készítményeinket.

 

Egyedülálló szakmai képzést biztosítunk szakemberek számára az iTOP képzések keretében (individually Trained Oral Prophylaxis), azaz egyénre szabott szájápolási oktatást kínálunk, amely megváltoztatja a helyes fogmosási technikáról eddig alkotott képet. Magasan képzett trainereink a gyakorlatban mutatják meg a helyes szájhigiéniát a szakemberek számára, akik az így megszerzett tudással és új technikákkal könnyedén motiválni tudják a pácienseket is.

 

Képviselt márkáink:

 

curaprox_logo_RGB33.jpg

 

CURAPROX - Prémium szájápolási termékek a fogápolás svájci szakértőjétől

A több mint ötven éves svájci CURAPROX márka rendkívüli népszerűségnek örvend az egész világban, hiszen aki fő termékünket, a CS 5460 fogkefét egyszer kipróbálja, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről.

 

Gyengéd és puha fogkefék felnőtteknek és gyerekeknek, innovatív elektromos fogkefék, speciális fogkefék, hatékony fogköztisztító kefék, fogselymek, kifejezetten babáknak szánt cumik, rágókák és ideális összetételű, fehérítő hatású, SLS-mentes fogkrémek kicsiknek és nagyoknak a tökéletes szájhigiéniáért és egészséges mosolyért!

 

Logo Curasept RGB.jpg

 

CURASEPT - Innovatív és korszerű szájhigiéniás készítmények terápiás kezelésekre és mindennapokra

 

A CURASEPT elsősorban terápiás célú szájhigiéniai márka, mely innovatív és korszerű klórhexidin tartalmú szájöblögetőivel vált híressé, és alkalmas az ínygyulladás, fogágybetegség, fogszuvasodás terápiás jellegű kezelésére.

 

A választékban megtalálhatók továbbá a mindennapos használatra szánt Ecobio és Daycare szájápolási termékek, valamint új termékcsaládja, a Biosmalto a fogzománc védelmének és remineralizációjának támogatására akár érzékeny fogak esetén is.

 

Hírlevél
feliratkozás