Webshop kategóriák

Hogy adhatunk friss leheletet a kapcsolatunknak?

Hogy adhatunk friss leheletet a kapcsolatunknak?

 

Új megközelítésbe helyezzük a szerelem és a szájápolás kapcsolatát Valentin nap alkalmából! Elsőre furcsán hangzik? Bízz bennünk, van összefüggés! Míg egyikük a szívünkbe csempész romantikát és boldogságot, addig a másik gondoskodik róla, hogy a mosolyunk mindig ragyogó maradjon, legyen elég önbizalmunk, vonzóak legyünk mások számára.  

 

Gondolj csak bele, mikor először találkozol valakivel, mi fog meg elsőre? Az arca, a szeme vagy éppen a mosolya? Sokaknak rendkívül fontos, hogy mennyire elbűvölő a nevetése, mennyire szimmetrikusak és fehérek a fogai. Az első csóknál akár a friss lehelete is meghatározó lehet. Tehát szinte mondhatjuk, hogy a szerelem megfelelő száj- és fogápolással szinte elképzelhetetlen.

 

20240207_curaprox_blogcikk_love_edition.png

 

Ez persze némi mesébe illő romantika, de valójában miért is kell odafigyelni a megfelelő fogmosásra?

 

A fogmosás nem csak a fogszuvasodás és a fogínybetegségek megelőzésében játszik szerepet, hanem a rossz lehelet, a fogkőképződés és a fogak elszíneződése ellen is védelmet nyújt. A fogmosás hatékonysága azonban nagyban függ attól, hogy milyen eszközöket és technikákat használunk.

Szerencsére itt van segítségedre a Curaprox CS 5460-as fogkefe, amely nemcsak megkönnyíti a fogmosást, de még élvezetessé is teszi azt. Valentin-nap közeledtével szerettük volna megörvendeztetni vásárlóinkat egy új, limitált kiadású fogkefével, amelyet a szerelem inspirált. Ismerd meg a szeretet ünnepére készült Curaprox Love Edition különleges kiadását, és örvendeztesd meg szeretteidet egy olyan ajándékkal, amely nemcsak az egészségüket, hanem a szerelmüket is gondoskodással ötvözi!"

 

Hogyan született meg a Curaprox Love Edition?

 

A Curaprox Love Edition ötlete Lucas Guidetti dizájner nevéhez fűződik, aki első találkozását a feleségével inspirációnak tekintette. Egy dokumentumfilmet néztek, mely a császárpingvinek éves vándorlásáról és életre szóló elkötelezettségükről szólt. A fenséges madarak hosszú útra indultak, majd visszatértek életre szóló társukhoz. Lucas elmondása szerint ezen teremtmények inspirálták a Love Edition fogkefe tervezését az örök szerelem és élethosszig tartó elkötelezettség tiszteletére.

A Curaprox Love Edition egy limitált kiadású fogkefe, letisztult, egyszerű külsővel, mégis utalva az örök szerelemre. Ez a fogkefe ötvözi a szenvedélyt és a tökéletes szájápolást, és alapjául szolgál a népszerű Curaprox CS 5460-as fogkefe.

 

20240207_curaprox_blogcikk_5460_01.png

 

Miben más a Curaprox CS 5460, mint a hagyományos fogkefe? 

 

Úgyis bemutathatnánk, mint a plakk legkeményebb ellenfelét, hiszen 5460 szállal veszi fel a harcot a lepedék ellen. Miért jobb hagyományos társaihoz képest? Nejlon sörték helyett a Curaprox CS 5460 fogkefe speciális Curen® szálakat tartalmaz, amelyek rendkívül puhák, lekerekített végűek. Ezek a szálak fogmosás közben, nedvesen is ugyanúgy megőrzik tartásukat, mint szárazon. Egyetlen mozdulattal több lepedéket távolítanak el a fogak felszínéről, anélkül, hogy felsértenék az ínyt.

A hatékony tisztítás érdekében a fogkefét tollszárszerűen, 45 fokos szögben kell tartani. A nyolcszögletes kialakítású nyél segít a megfelelő tartásban, míg kicsi, tömör feje a nehezen elérhető területeket is tisztítja. Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkeféket, többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről.

Most, hogy ismered a megfelelő eszközt, jöhet a megfelelő technika.

 

20240207_curaprox_blogcikk_5460_02.png

 

Szájápolás 1 x 1, avagy így tisztítsd meg a fogaidat lépésről-lépésre

 

  • Válassz megfelelő fogkefét és fogkrémet!
  • Mosd meg a fogak külső, belső és rágófelületét! A fogkefét tartsd 45 fokos szögben félig az ínyen, félig a fogakon és gyengéd, körkörös mozdulatokkal haladj végig fogról-fogra, ne hagyj ki egyetlen részt sem! A fogmosás legalább két percig tartson.
  • Használj fogköztisztító kefét vagy fogselymet a fogak közötti lepedék eltávolítására! Fogköztisztító kefe esetén finoman told be a fogak közé. Elég egy tisztító mozdulat: egyszer be és ki! A fogköztisztító méret megfelelő kiválasztásában kérd fogorvos segítségét! Ha fogselymezel, óvatosan vezesd be a fogak közé, és mozgasd apró mozdulatokkal fel-le a fogak érintkezési pontja és az íny között!
  • Tisztítsd meg a nyelved! Használj hozzá nyelvtisztítót!
  • Ha még szükségét érzed, végül öblögethetsz szájvízzel is, hogy fertőtlenítsd a teljes szájüreged. Válassz olyan szájvizet, amely nem tartalmaz alkoholt, mert az kiszáríthatja a száj nyálkahártyáját!

 

A szájápolás fontos része a rendszeres fogorvosi ellenőrzés is, évente legalább egyszer látogass el a fogorvoshoz. Részletes útmutatót itt találsz!

 

Tehát megvan a tökéletes szájápolási eszköz és a módszer, így minden a kezedben van, hogy megőrizd a szerelmetek zálogát, a ragyogó mosolyod és a szenvedélyes csókokat, és persze nem csak februárban. Viszont csak ebben a hónapban tudod meglepni magatokat Valentin-nap alkalmából az új Curaprox Love Edition limitált kiadású fogkeféjével! Egy figyelmes apróság, amivel fogmosás közben is eszetekbe fog jutni a másik, és együtt mosolyoghattok a világra!

 

Hírlevél
feliratkozás