Webshop kategóriák

Tökéletes összeállítás a napi szájápolási rutinhoz?

Szajapolasi rutin

A fogkefe és a fogkrém nem elég, ha hosszú távú szájhigiéniára törekszel! Ezt a négy terméket úgy tervezték, hogy megőrizze fogaid és szád egészségét.

 

Fogaid és ínyed egész életedben egészségesek maradhatnak, ha megfelelően gondoskodsz róluk - a CURAPROX termékek ebben segítenek!

 

Mivel filozófiánk a megelőzés, a helyreállítás helyett, termékeinket úgy terveztük, hogy az egész szád egészséges maradjon.

 

Használd ezt a négy segédeszközt a napi szájápolási rituálé részeként, hogy biztosítsd fogaid hosszú távú egészségét.

 

1.   Nehezen elérhető területek tisztítása: Fogköztisztító kefék

2.   Általános tisztítás: Finom, ultra soft fogkefe

3.   Gyengéd védelem: Sokoldalú fogkrém

4.   Precíz tisztítás: Rendkívül tömör egycsomós kefe

1.LÉPÉS - A fogak közötti területek tisztítása

 

A fogak közötti terület a legnehezebben elérhető hely, ahol idővel rengeteg plakk halmozódik fel. Ha van egyetlen olyan lépés, amivel bárki biztosan javíthatja a napi szájápolási szokásait, az a fogközök tisztítása.


Szajapolasi rutin

 Ismerkedj meg a CURAPROX CPS Prime kefékkel – Ezeket a speciális interdentális keféket kifejezetten a fogközi területek tisztítására fejlesztettük ki. Segítik a plakk eltávolítását, a fogak közötti szűk helyekről anélkül, hogy károsítanák a zománcot és felsértenék az ínyt.

 

Útmutató a használathoz:

Az interdentális kefék mérete és formája széles skálán mozog, ezért mindig konzultálj fogorvosoddal mielőtt elkezdenéd használni őket. Fogorvosod fogja pontosan bemérni a fogközi rés méretét, és a megfelelő fogközkefét fogja javasolni.

 
Curaprox fogköztisztítás  A mai napig sokan használnak fogselymet az fogközi területek tisztítására. A fogselyem azonban kevésbé hatékony íves területek tisztításánál, ráadásul a nem megfelelő használat könnyen az íny sérülését okozhatja. A CPS Prime a fogköz minden részébe eljut anélkül, hogy sérülést okozna. A fogak egészségének megőrzéséhez elegendő egyetlen, „be majd ki” mozdulat, naponta egyszer.

  

 Használd naponta egyszer!

2.LÉPÉS - Ultra soft fogkefe

 

A hagyományos fogkefékben általában ritkán csomózott, kemény sörték találhatók, ami erőteljes és gyors fogmosásra ösztönöz. Ez azonban hosszútávon káros lehet az ínyre és a fogzománcra.Szajapolasi rutin

 

És ez a CURAPROX CS 5460, ultra soft fogkefe. Sűrűn csomózott, puha CUREN® szálakat tartalmazó fogkefe, amit az alapos, ugyanakkor gyengéd fogmosáshoz terveztünk.

 

A CS 5460 elnevezés arra utal, hogy a fogkefe fejében 5460 db, rendkívül sűrűn csomózott szál található. Ennél a sűrűségnél, a puha kefe különösen hatékonyan képes megtisztítani a fogakat és eltávolítani a plakkot, ami kezdetben még egy puha réteg - és amit akár egy vattapamaccsal is eltávolíthatnánk.

 

A puha szálak gyengédek az ínyhez, nem károsítják a fogzománcot, így ez a fogkefe tökéletes a hosszútávú, mindennapi használatra.

 

 

Naponta kétszer moss fogat!

 

 

3.LÉPÉS - Megfelelő fogkrém

 

A CURAPROX Enzycal 1450 megelőzésre és védelemre tervezett fogkrém. A legfőbb hangsúly az egészséges szájflóra fenntartásán és a nyálkahártya védelmén van, mert a jó baktériumok és az egészséges szövet a megfelelő szájhigiénia megőrzésének kulcsa.

Ez a fogkrém kifejezetten hasznos azok számára, akik hajlamosak az aftákra, vagy szájszárazságban szenvednek, valamint azoknak, akik kemo- vagy sugárterápiás kezelést kapnak.


Szajapolasi rutin• A laktoperoxidáz rendszer (háromféle természetes enzim kombinációja) fokozza a nyáltermelődést és erősíti annak antibakteriális, vírus- és gombaellenes tulajdonságait.

• A magas fluoridtartalom segíti a sérült zománc helyreállítását, remineralizálva azt.

• Ennek a fogkrémnek alacsony az abráziós indexe, és nem tartalmaz agresszív fehérítőszereket, ami károsítaná a fogakat.

 

Szajapolasi rutin

 

A rendszeres fogmosáshoz használj borsónyi mennyiséget!


4. LÉPÉS - Egycsomós kefe


Szajapolasi rutin


Ez a CURAPROX CS 1006 – rendkívül sűrű, puha szálakból álló egycsomós fogkefe. Kifejezetten a hátsó fogak, valamint a legutolsó őrlőfog hátsó felszínének tisztítására szolgál. A 6 mm-es szálak és a szögletes kialakítás segíti a nehezen elérhető területek tisztítását. A rendkívül nagy sűrűségű szálak hatásosak a már hosszabb ideje lerakódó plakk ellen.

 


Szajapolasi rutin


Használd naponta egyszer, lefekvés előtt.

Szerezd be már ma ezt a 4 eszközt, és nyújtsd a lehető legjobb gondoskodást fogaid és ínyed számára!

 Hírlevél
feliratkozás