Webshop kategóriák

Black is White

Black is white banner

 

A legtöbb fehérítő fogkrém kémiai fehérítő összetevőket tartalmaz. Vagy a fogzománcot koptató hatású anyagok vannak benne. A Curaprox rendkívül elegáns Black is White fogkrémei ezzel ellentétben aktív szenet tartalmaznak, melyek kímélik a fogzománcot.


Hogyan működik?


Az aktív szén részecskék magukba szívják, megkötik és elnyelik a fogfelszínre lerakódó szennyeződéseket, különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződéseket. Mindezt kémiai fehérítők vagy a fogzománc koptatása nélkül.

Kettős védelem a fogszuvasodás ellen


Az aktív szenet további összetevők támogatják, mint az enzimek, nátrium-fluorid, hidroxiapatit, melyek mind a fogszuvasodás ellen dolgoznak. A fogkrémek nem tartalmaznak SLS-t, triklozánt, kémiai fehérítőt, mikróműanyagokat.

Legyen a fogkeféd is elegáns


A fekete és fehér színben választható Black is White fogkefék nejlon sörték helyett speciális CUREN® szálakkal készülnek. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja. Tökéletes választás a fogak természetes fehérségéért.

 9 326 Ft 7 343 Ft + Áfa
Érdeklődjön a várható beérkezésről