Webshop kategóriák

Black is White

 

Cuparox black is white aktív szén 

Tudod, mi alakítja a fogak természetes színét?


A dentin és a zománc. A fogak színe e két szövet kevert árnyalatából áll: a dentin a fogak nagy részét teszi ki és barnás-sárga árnyalatú. Ezt borítja a zománc, ami fehéres és kissé kékes árnyalatú, de félig áttetsző és meglehetősen vékony. Tehát a fogak színe végső soron három dologtól függ: a dentin színétől, valamint attól, hogy a zománc mennyire vastag és kemény.

 

A fogak felszíne sajnos idővel elszineződhet. Különösen a tea, kávé, nikotin, vörösbor, de még a sportitalok is okozhatnak elszineződést.


Fogfehérítés aktív szénnel

 

A legtöbb fehérítő fogkrém kémiai fehérítő összetevőket tartalmaz. Vagy a fogzománcot koptató hatású anyagok vannak benne. A Curaprox rendkívül elegáns Black is White fogkrémei ezzel ellentétben aktív szenet tartalmaznak, melyek kímélik a fogzománcot.

 

Egy fogkrém koptató hatását az abráziós értéke (RDA) alapján mérjük. A Black is White fogkrém abráziós értéke RDA 90, ami közepesnek számít. Így ezt a fogkrémet minden nap, akár hosszú távon is biztonságosan használhatod.


Hogyan működik?


Az aktív szén teljesen természetes anyag. Porózus tulajdonságának köszönhetően könnyedén magába szívja, megköti és elnyeli a fogfelszínre lerakódó szennyeződéseket, különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződéseket. Mindezt kémiai fehérítők vagy a fogzománc koptatása nélkül.

 

Carbon Curaprox aktív szén

Kettős védelem a fogszuvasodás ellen


Az aktív szenet további összetevők támogatják, mint az enzimek, nátrium-fluorid, hidroxiapatit, melyek mind a fogszuvasodás ellen dolgoznak. A fogkrémek nem tartalmaznak SLS-t, triklozánt, kémiai fehérítőt, mikróműanyagokat.

Legyen a fogkeféd is elegáns


A fekete és fehér színben választható Black is White fogkefék nejlon sörték helyett speciális CUREN® szálakkal készülnek. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja. Tökéletes választás a fogak természetes fehérségéért.

 

Curaprox Black is White fogkrémek
 

Hírlevél
feliratkozás