Webshop kategóriák

Biosmalto fogzománcvédelem

Curasept Biosmalto fogzomancvedelem


A FOGZOMÁNC VÉDELMÉBEN


  • Speciális formulák egyedi szükségletekre
  • A mousse hatás: egyedi összetétele biztosítja minden korosztály számára a megbízható zománcvédelmet
  • Fogszuvasodás, erózió, abrázió és fogérzékenység esetén

 


A BIOSMALTO INTENZÍV MOUSSE-t a nagy tekintélynek örvendő International Biotechnology Research Laboratories laboratóriummal együttműködve hoztuk létre. A biológiai ihletésű technológián alapuló amorf kalcium-foszfát (ACP) rendkívüli reakcióképességének köszönhetően gyorsan képes a fogzománcot és a dentint alkotó hidroxilapatittá alakulni. A részecskék a nyállal érintkezésbe kerülve azonnal feloldódnak, a hatóanyagok gyorsan felszabadulnak, melyek a sérült területekre behatolva gyorsan remineralizálják a fogzománcot és a dentint.

 

Az egész világon egyedülálló kutatócsoport, hatalmas pénzügyi ráfordítás és számos klinikai vizsgálat támasztja alá a felhasznált innovatív, biomimetikus, biokompatiblis vegyületeken alapuló, funkcionális hatóanyagok hatékonyságát, melyek elősegítik a zománc és a dentin remineralizációját.

 

BIOMIMETIKUS AKTIVITÁS TIVITÁS

 

A Curasept Biosmalto olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek kémiai, fizikai és morfológiai tulajdonságai megegyeznek a természetben előforduló biológiai struktúrákkal (zománc és dentin). Ezek fiziológiás környezetben olyan folyamatokat stimulálnak (pl: remineralizáció), melyek hasonlóak a természetes szövetekben.

 

BIOKOMPATIBILITÁS

 

A Curasept Biosmalto előnye, hogy anélkül fejti ki a hatását, hogy toxikus hatást gyakorolna a szervezetre.


BIOAKTIVITÁS

 

A Curasept Biosmalto képes kémiai kölcsönhatásba lépni a fogak kemény szöveteivel, ezáltal folytonosan új ásványi rétegek lerakódását idézi elő.

 

A készítmény vízmentes, az amorf állapot inaktív kristályfázissá történő átalakulásának megakadályozása érdekében. A szájüregi környezetben, különösen nyállal érintkezve, az F-ACP COMPLEX részecske azonnal feloldódik. Ezt követően megtörténik az aktív ionok gyors felszabadulása kifejezetten a dentin és a sérült zománc felületén, új ásványi réteget képezve, mely ellenállóbb a természetes rétegeknél (remineralizáció). Kis méretük miatt a részecskék képesek behatolni a dentin tubulusokba, és gyorsan megszüntetik a fogérzékenységet.

Hírlevél
feliratkozás