Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic PRO szónikus fogkefe

Raktáron: Van
Hydrosonic_Pro_JOY71.jpg
Hydrosonic Pro 001.jpg
Hydrosonic Pro 012.jpg
german design award hydrosonic.jpg
Cikkszám: CHSPRO
65 075 Ft 52 060 Ft
40 992 Ft
+ Áfa

Leírás

A Hydrosonic PRO egy professzionális csúcsmodell az otthoni professzionális tisztításhoz innovatív kefefejekkel és igazán gyengéd és puha Curen® szálakkal a tökéletesen tiszta fogakért. Hidrodinamikai hatásának köszönhetően azokat a helyeket is tökéletesen tisztítja, amelyeket a sörték nem képesek elérni - például a fogak között. 


 

 

HYDROSONIC PRO KÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN megajándékozzuk egy 50 % -os pótfej kuponnal, ingyenes kiszállítással, 2 + 1 év kiterjesztett garanciával*.

 Hydrosonic PRO német design díj

A Hydrosonic PRO készülék elnyerte a Német Dizájn Díjat 2021-ben: A szájápolási és gyógyászati segédeszközök kiváló termék dizájn kategóriájának győztese lett. 

 

 

 CUREN® szálakból álló fogkefe fej


 • A Curaprox HYDROSONIC kefefejek nylon szálak helyett CUREN® szálakkal, kivételesen gyengéden és hatékonyan tisztítják meg a fogakat
 • Optimális a mechanikai tisztítás és a hidrodinamikus hatás
 • A teljes fogfelszín megtisztul, még az ínyszél alatti területeken is
 • Hét erősségi fokozat: Start, clean, smile
 

Innovatív, svájci kefefej technológia


 • Csepp formájú kefefej, mely körbeveszi a fogat és mindenhova eljut
 • Kefefejek 3 változatban: Power, Sensitive, Egycsomós
 • Egycsomós kefefej a nehezen elérhető területekhez
 • CuraCurve® dőlésszög
 • Az összes Curaprox HYDROSONIC kefefejjel kompatibilis
 

Páratlan hatékonyság


 • Kiemelkedő tisztító hatékonyság fogról fogra
 • Hidrodinamikai hatásának köszönhetően nemcsak a fogakat tisztítja, bizonyos mértékig képes a fogközök tisztítására is.
 • Percenként akár 42.000 vibráció
 • Halk működés

 

German Design Award 2021 díj


A "Kiváló terméktervezés orvosi rehabilitáció és egészségügyi ellátás" kategória győztese a Hydrosonic PRO 2021-ben. 

„A kefefej speciális kialakítása megkönnyíti a szájápolást, fogszabályozó vagy kedvezőtlen fogállás esetén is.

 

 

 

A doboz tartalma:


Curaprox Hydrosonic PRO készülék, 3 db cserélhető kefefej (Power, Sensitive, Egycsomós), USB töltő és csatlakozó, utazó tok

 

Hogyan működik a szónikus fogkefe?


A szónikus technológia lehetővé teszi a fogak egészséges, mechanikus tisztítását, miközben nem csak hatékonyabban, de gyengédebben is tisztít, mint egy hagyományos manuális fogkefe. Forgó mozgás helyett rezgő, söprő mozdulatokkal tisztítja meg a fogakat és fogközöket. Ugyanakkor szinte lehetetlen, hogy az íny vagy a fogak megsérüljenek.

 

Hidrodinamikus hatás:


A 30 000 vagy efeletti seprő mozdulatnál a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között.
A CUREN® szálakat tartalmazó kefefejekkel, a Hydrosonic PRO megfelel a mechanikai és hidrodinamikai tisztításnál elvárható legmagasabb elvárásoknak.
Ennek eredményeként a Hydrosonic PRO nemcsak a fogakat tisztítja, de bizonyos mértékig a fogközökbe bejutva, a fogközi területeket is.
A Hydrosonic PRO a biofilmet alkotó baktériumok millióit távolítja el az ínyszéli területről köszönhetően a szónikus technológiának és a hidrodinamikai hatásnak.

 

Ajánlás:


A kefefejek cseréje három havi rendszerességgel javasolt.

 

* Hosszabbítsa meg a garanciát + 1 évvel:


A készülékre a megvásárlás dátumától számított két év szavatosságot vállalunk anyag-, működési és gyártási hibákra. A garanciát további plusz egy évvel meghosszabbíthatja, amennyiben regisztrálja a készüléket itt.


Takács Nóri is kipróbálta a Hydrosonic PRO készüléket. Íme milyen tapasztalatokat szerzett:
Így használja a Hydrosonic PRO készülékét:


Fogmosáskor ne nyomja rá a fogkefét a fogakra. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic Pro fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.
 A teljes használati utasításért kattintson ide.

 

 

 

Hírlevél
feliratkozás