Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic power pót kefefej (2 db)

power-duo1.jpg
Raktáron: Van
power-duo1.jpg
power-duo.jpg
Hydrosonic_pro_21.jpg
Cikkszám: CHSPOW
10 278 Ft
8 093 Ft
+ Áfa

Leírás

Power – intenzív, mégis ápol

 

A Power kefefej az intenzív, de gondos fogtisztításnak felel meg: tökéletes szájhigiéniát biztosít egészséges fogíny esetén. Az extra puha CUREN® szálak és a kicsi, cseppformájú kefefej a lehető leghatékonyabban tisztít, fogról fogra. Támogatja a hidrodinamikai hatást.

 

CUREN® szálak


Gyengéd és hatékony: a legfinomabb CUREN® sörték, 0,15 mm átmérővel. A kefefej CUREN® szálai kívül hosszabbak, belül rövidebbek. Ennek az elrendezésnek és a csepp formának köszönhetően a kefefej minden egyes fogat körbevesz és tökéletesen megtisztít, mely a hidrodinamikus hatással kiegészülve még a fogközöket is eléri.

 

CURACURVE® ergonómia


A Hydrosonic kefefejek enyhén hajlítottak. Ez a 10 vagy 15 fokos görbület lényeges különbséget jelent, az ergonómia jelentősen javul: a nehezen elérhető területek, mint például az utolsó rágófog hátsó felszíne vagy a metszőfogak belső felszíne is könnyen elérhetővé válik - köszönhetően a CURACURVE® formának, a tökéletes dőlésszögnek.

 

  • Különösen kényelmes:  gumírozott hát.
  • Minden CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefével kompatibilis.
  • Svájcban készült.

 

Két darabos kiszerelés.

 

Ajánlás: cserélje ki legkésőbb három hónap elteltével; fogszabályzó esetén 6-8 hét használatot követően javasolt a kefefej cseréje.

Hírlevél
feliratkozás