Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic GYIK

Általános információk

 

Miért érdemes ezt a készüléket használni?

A jó szájhigiénia csupán egyetlen gombnyomással elérhető. A Hydrosonic Pro fogkefe lehetővé teszi, hogy a professzionális tisztaság érzését a lehető legkíméletesebb módon érje el – a fogszabályozó készülék, az implantátumok, az érzékeny fogíny vagy bármilyen egyéb akadály sem szabhat határt a hatékony szájhigiéniának. A manuális fogkefék gyártásában szerzett negyven éves tapasztalatot és Dr. U. P. Saxer szakértelmét felhasználva alkottuk meg elektromos fogkefe-kínálatunkat.

  • Az ultrafinom Curen® szálak kevesebb vizet szívnak fel, mint a nejlon sörték, így kíméletesek és rugalmasak maradnak.
  • Szabadalmaztatott, csepp alakú kefefej a tökéletes, fogról-fogra történő tisztításhoz.
  • Svájci gyártású, döntött kefefej a nehezen elérhető területek alapos tisztításáért.
  • Az egyedi, egycsomós kefefej ideális a fogszabályozó vagy implantátumok körüli, és az ínyszéli területek tisztításához is.
  • Elegáns, minimalista dizájn, hogy élvezetes legyen a használat.

 

Kinek ajánlott a készülék használata?

Mindenkinek, aki törődik a szája egészségével, és olyan elektromos fogkefét keres, amelyet szakemberek fejlesztettek ki, így biztosítva a lehető legkíméletesebb és leghatékonyabb fogmosási élményt.

Az innovatív kefefejek tökéletes megoldást jelentenek a fogszabályozó vagy implantátum tisztántartására. Az elegáns és kis súlyú készülék a mozgásukban korlátozott emberek számára is ideális választás.

 

Mit tesz a készülék a szájhigiéniámért?

Lehetővé teszi a lepedék rendkívül hatékony eltávolítását a lehető legkíméletesebb módon. A szabadalmaztatott, csepp alakú kefefej ultrafinom Curen® szálai lehetővé teszik a precíz, fogról fogra történő tisztítást. A kefefejek Curacurve® ergonómiájának köszönhetően a száj minden területe könnyen elérhető. Ezenkívül a fogkefe által keltett hidrodinamikus hatás a fogak közötti tisztítást is biztosítja. Fogszabályozóval vagy implantátummal rendelkezők biztosak lehetnek benne, hogy az egyedülálló egycsomós kefefej nagyszerű eszköz a fogszabályozó vagy az implantátumok körüli, és az ínyszéli területek tisztításához.

 

Hol gyártják a készüléket?

A Hydrosonic fogkefék teljes választékát Svájcban tervezték és fejlesztették ki. A fogkefe nyelét Kínában gyártják, melyet Svájcban szigorúan ellenőriznek, majd csomagolnak. A kefefejek teljes mértékben svájci gyártásúak. Mind a nyél, mind a kefefejek megfelelnek magas minőségi előírásainknak.

 

Mi a különbség a Curaprox készülék és a versenytársak készüléke között?

A kefefejek 40 év manuális fogkefe gyártásban szerzett tapasztalat eredményei. A sokat bizonyított Curen® szálak, a szabadalmaztatott, csepp alakú kefefejjel és a Curacurve® ergonómiával kombinálva alkotják a különbséget. A karcsú, könnyű, nagy teljesítményű nyéllel rendelkező Hydrosonic termékcsalád olyan egyedi elemekből áll, amelyek célja a napi fogmosási rutin optimalizálása.

 

Miben különbözik egy elektromos fogkefe egy manuálistól?

A fogmosás elengedhetetlen a jó szájápoláshoz és a szájbetegségek megelőzéséhez. Mind a manuális, mind az elektromos fogkefék biztonságosak és hatékonyak a lepedék eltávolításában és a száj egészségének megőrzésében. Az elektromos fogkefék hidrodinamikus hatást fejtenek ki, amelyet az okoz, hogy a készülék percenként 30 000 rezgést produkál, turbulens folyadékáramlást hozva létre, amely tisztítja a fogközöket, réseket és barázdákat. Mivel a kefefej minden erőfeszítés nélkül mozog, így ideális a mozgásukban korlátozott emberek számára.

  

Miben különbözik a többi elektromos fogkefétől?

Az elektromos fogkeféink hidrodinamikus hatást fejtenek ki, amelyet az okoz, hogy a készülékek percenként 42.000-84.000 tisztítómozgást végeznek, turbulens folyadékáramlást hozva létre, amely tisztítja a fogközöket, réseket és barázdákat. A különbséget a többi elektromos fogkefével szemben a manuális fogkeféinkben is használt gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatékony Curen® szálak, a fogakat egyenként körbe ölelő, szabadalmaztatott, csepp alakú kefefejjel és a nehezen megközelíthető helyekre is elérő Curacurve® ergonómiával kombinálva alkotják.

 

 

Alkatrészek / Biztonság

 

Hogyan működik a hidrodinamikus hatás?

A készülék percenként több mint 30 000 rezgést végez, amelyek hatására a kefefej sörtéi vibrálnak, és turbulens folyadékáramlást hoznak létre a szájban. Ez a turbulencia lehetővé teszi a szájban lévő fogkrémnek és nyálnak, hogy utat találjon a fogközökbe, résekbe és ínyszélbe, ahol a folyadék megbontja a lepedéket és baktériumokat. A kefefej mozgásának ereje lehetővé teszi, hogy a szájban található folyadék elegy elérje a száj azon területeit, amelyeket a sörték önmagukban nem tudnak elérni. A készülék használata mellett azonban továbbra is javasoljuk, hogy használjon fogköztisztító kefét vagy fogselymet az alapos tisztítás érdekében.

 

Milyen sörték vannak a kefefejen?

A manuális fogkefék gyártásában szerzett 40 éves tapasztalatunk alapján elektromos fogkeféinken ugyanazokat a Curen® szálakat használjuk, mint a bevált manuális fogkeféinket. A nejlonszálakhoz képest a Curen® szálak kevesebb vizet szívnak fel, és ezért simák és rugalmasak maradnak. Ez hihetetlenül gyengéd fogmosási élményhez vezet, és lehetővé teszi a hidrodinamikus hatás maximális kihasználását. A baktériumok is nehezen halmozódnak fel a Curen® szálakat tartalmazó kefefejeken.

 

Gyermekek számára biztonságos a készülék használata?

A Hydrosonic készülékeket 6 éves, vagy annál idősebb gyermekek számára ajánljuk.

 

 Van ismert mellékhatása?

Helyes használat esetén Hydrosonic termékcsaládunk nem okozhat mellékhatásokat. Ha bármilyen kellemetlen hatást tapasztal az elektronikus fogkeféink használatával kapcsolatban, kérjük, értesítse fogorvosát és/vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül.

 

Használhatom-e a készüléket, ha nagyon érzékenyek a fogaim?

Elektromos fogkeféink kefefejei ugyanazokat a Curen® szálakat tartalmazzák, amelyeket az elmúlt 40 évben a manuális fogkeféinken használtunk. Bizonyítottan gyengédek, hatékonyak és ártalmatlanok – tökéletesen alkalmasak nagyon érzékeny fogakkal rendelkezők számára.

 

Teszteltek vagy tesztelnek állatokon?

Nem – egyetlen termékünket vagy alapanyagunkat sem tesztelték állatokon. Vállalkozói hozzáállásunk szigorúan ellenzi az állatkísérleteket. Ráadásul 2009 óta az EU szabályozása is tiltja az állatkísérleteket.

 

Tartalmaz-e a Hydrosonic Pro bármilyen környezetre káros alapanyagot?

A Hydrosonic Pro sok más elektromos készülékhez hasonlóan átlátszó szilikonból készül. Akkumulátort és elektronikai alkatrészeket tartalmaz. Ha a készüléket a tengerbe, erdőbe vagy a kommunális hulladékba dobja, az súlyosan károsítja a környezetet. Élettartama végén, kérjük, dobja ki a készüléket a legmegfelelőbb módon.

 

Használhatom-e a Hydrosonic Pro-t, ha fogszabályozót viselek?

Igen, lehet és ajánlott. A szónikus fogkefék használata megkönnyíti az optimális szájhigiénia elérését és fenntartását. A Hydrosonic Pro fogkefe egycsomós kefefejjel is érkezik, amely tökéletes azok számára, akik fogszabályozó készülékkel (pl. brekettek, fogszabályozók), implantátummal vagy fogpótlással, például koronával vagy híddal rendelkeznek.

 

Használhatom-e a Hydrosonic Pro-t, ha implantátumom van?

Nem tudunk semmilyen negatív hatásról, amelyet ennek a terméknek a fogászati implantátumokkal történő használata okoz.

 

Mennyi ideig használhatom a fogkefét/kefefejet, mielőtt cserélni kell?

Azt javasoljuk, hogy 3 havonta cserélje ki a kefefejet, mert az ultrafinom szálak ekkorra valószínűleg elkopnak, még akkor is, ha első pillantásra nem tűnnek annak. Ha fogszabályzó készüléket visel, a legjobb, ha nyolc hét elteltével cseréli le a kefefejet, mivel a kopás mértéke nagyobb lesz. Megfázás után is javasoljuk a kefefejek cseréjét, mert előfordulhat, hogy baktériumok halmozódtak fel a sörtéken.

 

Termékhasználat / hatás

 

Honnan tudom, hogy a fogkefe akkumulátorát mikor kell feltölteni?

A fogkefék akkumulátorai kb. 60 percig bírják egy töltéssel, ami kb. 15 fogmosást tesz lehetővé (4 perces alkalmakkal számolva). Időről időre ellenőrizze a fogkefén lévő LED-csíkot - a töltöttségi szintet minden alkalommal láthatja, amikor leveszi a nyelet a töltőállomásból, vagy amikor kikapcsolja a készüléket. A LED-csíkon 7 szint mutatja, hogy mekkora a készülék töltöttsége. Amint elérte a legalacsonyabb akkumulátorsávot, és a csík pirosan világít, a készüléket fel kell tölteni. MEGJEGYZÉS: ha az akkumulátor teljesen lemerült, akkor töltés közben a fogkefe LED-csíkja nem fog világítani. Néhány percbe telik, amíg a készülék eléri a minimum energiaszintet, hogy világítani tudjon. Végül, de nem utolsósorban fontos megjegyezni, hogy a készülék fogmosási teljesítménye ugyanolyan lesz, függetlenül attól, hogy mekkora a  töltöttsége.

 

Milyen gyakran használhatom a készüléket?

Olyan gyakran, amilyen gyakran szeretné. Mi a napi minimum kétszeri fogmosást javasoljuk.

 

Ez a termék biztonságosan használható?

Teljesen biztonságos a használata - a kefefejek a legpuhább Curen® szálakból készülnek, amelyek nagyon kíméletesek a fogakhoz és az ínyhez. Továbbá a kefefejek hátsó része gumis felületű, hogy megelőzzék a kellemetlen érzést vagy a száj sérülését.

 

Hogyan tudom beüzemelni a készüléket?

Miután feltöltötte, csak kapcsolja be a fogkefét a készülék egyetlen gombjának megnyomásával. A fogkefe az utoljára használt üzemmóddal kezd el ismét működni. Fokozat váltáshoz tartsa lenyomva a gombot 2 másodpercig.

 

A készülékem nem működik - mit tehetek?

Lehetséges ok: a készülék nincs feltöltve vagy nincs bekapcsolva.

Megoldás: helyezze a készüléket biztonságosan a töltőre. Nyomja meg a be/kikapcsoló gombot. Győződjön meg róla, hogy a fogkefe megfelelően be van dugva a töltőportba, és hogy az USB-dugó megfelelően be van dugva egy hálózati dugaljba. Ha ezek ellenére sem működik, kapcsolja be a készüléket. Ha működik, dugja be a csatlakoztatott töltőbe. Ha a készülék automatikusan leáll, a töltő működik. Ha tovább működik, a töltő elromlott. A hibás töltő visszaküldhető és kicserélhető. Természetesen bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha további segítségre van szüksége.

 

Hogyan használjam helyesen ezt a készüléket?

A sörték elvégzik a nehéz munkát Ön helyett - egyszerűen csak tartsa a kefefejet minden egyes foghoz két-három másodpercig anélkül, hogy túl nagy nyomást gyakorolna. Miután végzett a fogmosással, öblítse le és vegye le a kefefejet, vagy egyszerűen hagyja a készüléken. Figyelem: ne hajlítsa meg a készüléket. Keresse fel a Curaprox Youtube csatornáját hasznos oktatóvideókért. Tanulja meg, hogyan kell fogat mosni és vigyázni a szájüreg egészségére. https://www.youtube.com/watch?v=lFaIfKh1K9w&t=26s

 

 A kefefej és a nyél között rés van. Megfelelően van a nyélre helyezve a kefefej?

Ez a rés a készülék egy fontos jellemzője. Ha a kefefej e kis rés nélkül támaszkodna a nyélre, a rezgések blokkolva lennének, és így nem továbbítaná a kefefej megfelelően a rezgéseket. Ez a rés biztosítja a szükséges távolságot a rezgések lehetővé tételéhez.

 

Hogyan tisztítsam a készüléket?

A készüléket csak vízzel és puha ruhával tisztítsa. Ha a töltőt kell tisztítani, tisztítsa nedves, puha ruhával, tisztítószer nélkül.

 

Használhatom a Hydrosonic fogkefét zuhanyzás közben is?

Bár a készülék IPX7 vízálló, nem javasoljuk, hogy zuhanyzás közben használja a fogkefét, különösen azért, mert ez elvonhatja figyelmét a hatékony fogmosásról.

 

Garancia és visszaküldés

 

Melyek a garanciális feltételek?

A Curaden AG az anyag-, funkció- és gyártási hibákra a vásárlástól számított két év garanciát vállal. Regisztrálja készülékét, hogy további 1 év garanciát kapjon ingyenesen a https://curaprox.hu/authentication oldalon.

 

Hibás a termékem - mit tegyek?

Kérjük, a lehető leghamarabb értesítsen minket a hibás termékről a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy írjon emailt az info@sagerdental.hu email címre. Ezután megvizsgáljuk, hogy ki tudjuk-e cserélni, és tájékoztatjuk Önt a további teendőkről.

 

Pénzvisszafizetési garancia a Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefékre

Nem vált be Önnek a Hydrosonic fogkefénk? A vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti, és mi visszaadjuk a pénzét. Írjon nekünk a www.sagerdental.hu oldal kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, vagy írjon emailt az info@sagerdental.hu email címre.

 

Hírlevél
feliratkozás