Webshop kategóriák

Szervezeti felépítés és célok

Szervezeti felépítés

Szervezetünk teljes egészében a folyamatos alkalmazkodás mellett kötelezte el magát, ügyfeleinket és változó szükségleteiket helyezve tevékenységünk középpontjába.

A változó egészségügyi környezet egy rugalmas, nem hierarchikus szerveződés fenntartását teszi szükségessé, mely meg tudja őrizi az igényekhez való alkalmazkodóképességét. Célunk, hogy egy izgalmas munkahely és egy motiváló környezet hírnevét alapozzuk meg. A kiemelkedés képessége megkívánja, hogy a legtehetségesebb munkatársakat vonzzuk és tartsuk meg. Vezetőségünk keményen dolgozik egy olyan környezetet kialakításán, amelyben munkatársaink sikereket érhetnek el. Elismerjük és támogatjuk az egyéniség kibontakozását, a hitelességet, miközben erős hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára (az egészséges csapatszellemre).

A Sager Dental Kft anyacége a Sager Pharma Kft. három – független - vállalati egységből épül fel.
Egy kórházi egység, mely a kiemelt ügyfelek számlavezetését is végzi.
Egy alapellátási egység, mely országos orvoslátogatói és termékmenedzseri hálózattal rendelkezik.
Egy fogászat/szemészet egység, mely saját logisztikával rendelkezik, és a fogorvosokat, szemészeket és gyógyszerészeket látja el.
A központi vezetőség adminisztratív, emberi erőforrás, törzskönyvezés, logisztikai és vállalkozásfejlesztési funkciók ellátásával, támogatja ezeket az operatív egységeket.
Önmagunktól és mindazoktól, akik együtt dolgoznak velünk, a legmagasabb etikai és szakmai színvonalat követeljük meg.

Hírlevél
feliratkozás