Webshop kategóriák

Szájápolásról mindenkinek

5 tipp, hogy megőrizd a mosolyod az orvosi kezelés alatt

5 tipp, hogy megőrizd a mosolyod az orvosi kezelés alatt

A szájüregi egészségnek fokozott jelentősége van a daganatos megbetegedések kialakulása, kezelése és utógondozása szempontjából is.

Hogyan mérd be a fogközeidet otthon?

Hogyan mérd be a fogközeidet otthon?

Az első lényeges lépés a hosszútávon fenntartható, megfelelő szájhigiénia eléréséhez.

 

Hogyan ellenőrizheted fogaid tisztaságát?

Hogyan ellenőrizheted  fogaid tisztaságát?

Az egészséges szájban a baktériumok egyensúlyban vannak: nincs gyulladás, a fogak erősek és - ha odafigyelünk a megfelelő víz- és ételfogyasztásra, valamint a rendszeres fogmosásra - a leheletünk is friss. Ám amint a baktériumok elkezdenek biofilmet képezni szánkban, az egyensúly felborul. A megfelelő szájhigiénia a kulcs az egyensúly helyreállításához.

 

Miért jobb a puha sörtéjű fogkefe?

Miért jobb a puha sörtéjű fogkefe?

Sokszor hallottuk már, de miért is jobb a puha sörtéjű fogkefe? Összeszedtük a 4 leggyakrabban elhangzó ellenérvet.

„Fogorvosként, nem csak a gyógyítás a szerepünk. A páciensek edukációja, a helyes szájápolási rutin elmagyarázása és a mítoszok lerombolása legalább annyira fontos, mint a fogorvosi székben végzett kezelések.” mondja Dr. Lucie Sedelmayer iTOP oktató, akivel most együtt néztünk meg néhány gyakran elhangzó ellenérvet, amelyekkel azok a páciensek szoktak élni, akik úgy gondolják, hogy a kemény fogkefe a legjobb és az egyetlen módja a megfelelő szájápolásnak.    

Szeresd az ínyed: CS 12.460 Velvet!

Szeresd az ínyed: CS 12.460 Velvet!

Megérkezett a Curaprox fogkefe-család legújabb tagja. Selymesen puha, hihetetlenül sűrű és öröm használni. Ez a fogkefe 12 460 db ultravékony Curen® szálat tartalmaz, melyek selymesen puha érzetet keltenek a fogakon és az ínyen egyaránt. A kefefej ugyanolyan kis méretű és kompakt, mint ahogyan azt már megszokhattuk a többi Curaprox fogkefénél, így biztosak lehetünk benne, hogy a nehezen tisztítható területeket is eléri és gondosan megtisztítja.

 

Minden, amit tudnod kell a fogköztisztításról

Minden, amit tudnod kell a fogköztisztításról

A fogköztisztító kefék használatát korábban az ínybetegségben szenvedő betegeknél alkalmazták, a problémák csökkentése, visszafordítása érdekében. Az ilyen kefék kezdetben túl vastagok voltak, az egészséges ínyhez, ezért csak nagy fogközökbe fértek be. Azonban a fejlődésnek köszönhetően lehetővé vált vékonyabb fogköztisztító kefék előállítása, melyek alkalmassá váltak a mindennapi használatra is, így könnyedén megelőzhetővé váltak bizonyos típusú ínybetegségek. Ebben az útmutatóban végigvezetünk a fogköztisztító kefékkel kapcsolatos tudnivalókon.

A szájüregi rákszűrés fontossága

A szájüregi rákszűrés fontossága

"Óránként egy ember hal meg különböző szájüregi daganatos megbetegedésekben, ezért erkölcsi kötelességünk a szűrések elvégzése, és így életek megmentése."- mondja Shannon Nanne dentálhigiénikus, oktató és véleményformáló szakember, akinek legfőbb célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a szájüregi daganatokra, következményeire és a megelőzés fontosságára.

Hydrosonic Pro- Egy őszinte vélemény

Hydrosonic Pro- Egy őszinte vélemény

„Úgy éreztem magam, mint egy ősember az űrhajóban” - szerkesztőnk kipróbálta a Hydrosonic PRO-t, íme őszinte tapasztalatai:

Tudd meg miben rejlik a Hydrosonic PRO titka?

Tudd meg miben rejlik a Hydrosonic PRO titka?

Az eddigi legkiválóbb szájhigiéniás tisztítási rendszer

A Hydrosonic PRO elektromos fogkefét kimondottan a szájhigiénia speciális feladataihoz tervezték: a fogszabályozóval, implantátummal, érzékeny zománc- és ínybetegséggel küzdő emberek számára a mindennapos szájhigiénia fenntartásához. Idővel azonban az egyik legfejlettebb szájhigiéniás rendszerévé nőtte ki magát.

Légy kényelmes - hagyd, hogy más végezze el helyetted a munkát

Légy kényelmes - hagyd, hogy más végezze el helyetted a munkát
Elektromos fogkefe azoknak, akik folyton elfoglaltak

A Hydrosonic Easy szónikus fogkefét könnyű használat és hatékonyság jellemzi, így akkor is tökéletes választás, ha fáradt és álmos vagy. Tudj meg többet arról, hogyan javíthatsz a szád egészségén. Vagy csak szerezz be egyet otthonra és tapasztald meg saját bőrödön, hogyan változtatja meg a fogmosás rutinod.

Hírlevél
feliratkozás