Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic EASY szónikus fogkefe

Kép222.png
Raktáron: Van
Kép222.png
Curaprox_Box_Offen.jpg
Curaprox-LiegendeBox.jpg
Cikkszám: CHSEASY
49 213 Ft
38 750 Ft
+ Áfa

Leírás

 A Hydrosonic EASY egy nagy teljesítményű szónikus fogkefe, mely innovatív technológiával támogatja a fogak egészségét. Igazán gyengéd és puha Curen® szálak, tökéletes tisztítás, csendes, egyszerű használat.

 

Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefe 

 

Curaprox Easy szónikus fogkefe vásárlása esetén a szállítás ingyenes, továbbá 2 + 1 év kiterjesztett garanciával* élhet termékregisztráció esetén.


Hidrodinamikai hatásának köszönhetően azokat a helyeket is tökéletesen tisztítja, amelyeket a sörték nem képesek elérni - például a fogak között. 

 

  • Egygombos, könnyű és egyszerű használat
  • Három erősségű fogmosási mód: Start, clean, smile
  • Nagy teljesítményű motor: 44.000-84.000 tisztítómozdulat/perc
  • EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM: akár két hétig is használható töltés nélkül napi 4 perces fogmosás mellett
  • Ergonomikus nyél, ami segít a megfelelő szögben tartani a fogkefét
  • A Curaprox HYDROSONIC kefefejek nylon szálak helyett CUREN® szálakkal, kivételesen gyengéden és hatékonyan tisztítják meg a fogakat
  • Hidrodinamikai hatásának köszönhetően nemcsak a fogakat tisztítja, bizonyos mértékig képes a fogközök tisztítására is
  • Fogszabályzó és implantátumok tisztántartására is alkalmas
  • Az összes Curaprox HYDROSONIC kefefejjel kompatibilis

 

 A doboz tartalma:


Curaprox Hydrosonic EASY készülék, 1 db cserélhető, csepp formájú innovatív Sensitive kefefej, USB töltő és csatlakozó, utazó tok Hydrosonic Easy szónikus fogkefe


Hogyan működik a szónikus fogkefe?


A szónikus technológia lehetővé teszi a fogak egészséges, mechanikus tisztítását, miközben nem csak hatékonyabban, de gyengédebben is tisztít, mint egy hagyományos manuális fogkefe.

Forgó mozgás helyett rezgő, söprő mozdulatokkal tisztítja meg a fogakat és fogközöket. Ugyanakkor szinte lehetetlen, hogy az íny vagy a fogak megsérüljenek.

 

Hidrodinamikus hatás:


A 60 000 vagy efeletti tisztító mozdulatnál a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között.
A CUREN® szálakat tartalmazó kefefejekkel, a Hydrosonic EASY megfelel a mechanikai és hidrodinamikai tisztításnál elvárható legmagasabb elvárásoknak.
Ennek eredményeként a Hydrosonic EASY nemcsak a fogakat tisztítja, de bizonyos mértékig a fogközökbe bejutva, a fogközi területeket is.
A Hydrosonic EASY a biofilmet alkotó baktériumok millióit távolítja el az ínyszéli területről köszönhetően a szónikus technológiának és a hidrodinamikai hatásnak.

 

Ajánlás:


A kefefejek cseréje három havi rendszerességgel javasolt.

 

Milyen fogkrémet használjunk a Curaprox Hydrosonic készülékekhez?


 
Egyrészt az erősen koptató hatású fogkrémek a szónikus rezgéssel kombinálva gyengíthetik a fogzománc szerkezetét, és negatív hatással lehetnek az íny egészségére is.
Másrészt az SLS tartalmú, erősen habzó fogkrémek és a szónikus fogkefe rendkívül gyors mozgásának kombinációja túl sok habot eredményezhet, ami jelentősen csökkenti a fogmosás kényelmét.
 

Minden Curaprox fogkrém biztonságosan haszálható szónikus fogkefével, mert:
💙Alacsony koptató hatásúak
💙SLS mentesek
💙Enzimek fokozzák a nyál védőerejét
💙Kíméletes összetevőik nem okoznak irritációt

 Használat:


A tisztításkor ne nyomja rá fogaira a fogkefét: hagyja, hogy a sörték tegyék a dolgukat. Tartsa a fogkefét mozdulatlanul, amennyire csak lehet, rányomás nélkül és haladjon fogról fogra két-három másodpercenként lazán, könnyedén. 

Fontos: Ne alkalmazzon nyomást fogmosáskor. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic EASY fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.
* Hosszabbítsa meg a garanciát + 1 évvel:


A készülékre a megvásárlás dátumától számított két év szavatosságot vállalunk anyag-, működési és gyártási hibákra. A garanciát további plusz egy évvel meghosszabbíthatja, amennyiben regisztrálja a készüléket itt.


A teljes használati utasításért kattintson ide.

 


 Hydrosonic Easy szónikus fogkefe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél
feliratkozás