Webshop kategóriák

Curaprox Baby Korrekciós cumi, 1. méret, 1-2,5 éveseknek, korall

packshot-baby-soother-size_1-coral-left.png
Raktáron: Van
packshot-baby-soother-size_1-coral-left.png
2-coral-top.png
CURAPROX Baby_Sootherbox_empty.jpg
Cikkszám: CB1CR1
4 780 Ft
3 764 Ft
+ Áfa

Leírás

Ellensúlyozás cumival


Engedd, hogy kisgyermeked (1-2,5 éves) visszatérjen egészséges nyelési, rágási, légzési szokásaihoz és tisztán beszéljen. Mindezt biztonságosan.

Megnyugtatja a kicsiket - és emellett támogatja a fogzást, a szájpadlás és az állkapocs fejlődését. A legtöbb hagyományos cumi szájrésze kerek vagy cseresznye formájú. Ezek túl nagyok és nem megfelelő nyomást gyakorolnak a még puha felső állkapocsra. Az felső állkapocs ennek megfelelően formálódik és idővel az alsó állkapocsnál rövidebb lesz. 

Jó hír: Körülbelül 12 hónapos korban ezek a negatív változások aktívan ellensúlyozhatók a Curaprox 1-es és 2-es méretű cumijaival.

Az 1-es és 2-es cumik használata segít a természetes nyelés visszanyerésében. Ezek a cumik segítenek korrigálni a már kialakult rendellenességeket (pl. keresztharapás és nyitott harapás), és elősegíthetik az állkapocs és a szájpadlás megfelelő fejlődését, valamint a fogak megfelelő illeszkedését.


Az alábbi Curaprox cumikat javasoljuk:


  • 1 – 2,5 éves babáknak: 1-es méret
  • 2,5 évnél idősebb kisgyermekeknek: 2-es méret 
  • Támogatja a szájpadlás és az állkapocs fejlődését, és segíti a helyes légzést.
  • A cumifej egyenletesen osztja el a nyomást az egész szájpadláson. 
  • A cumi lapos és rövid vége elegendő helyet hagy a nyelv és a szájpadlás számára. 
  • A rugalmas szájvédő és az érzékelhetően kiemelkedő dudorok a természetes szoptatás érzetét adják, és támogatják a gyermek megfelelő nyelését. 
  • A cumi megfelel az EN 1400 számú Európai Szabványnak

 

BPA-és BPS-mentes.


Használati útmutató:

 

Az első használat előtt a cumit forrásban lévő vízben öt percre be kell helyezni, alaposan lehűteni, és a maradék vizet kinyomni.

A cumit minden használat után tisztítsuk meg, ideális esetben lágyított vízzel. Ezután hagyjuk teljesen megszáradni - a baktériumok vízcseppekben terjedhetnek.

 

Tisztítás:

 

Tisztítás mikrohullámú sütőben: töltsük meg a cumis dobozt a jelig lágyított vízzel, és tegyük bele a cumit. Helyezzük a zárt dobozt a mikrohullámú sütőbe. A tisztítási folyamat 750–1000 wattos mikrohullámú teljesítmény mellett három percig tart.

Újszülött esetén naponta egyszer három percig kell forralnia a cumit, vagy meg kell tisztítani a mikrohullámú sütőben. Idősebb csecsemők esetén elegendő a cumi gyengéd szappannal történő rendszeres lemosása.

 

Csomag tartalma: 1 db cumi + cumi tartó dobozka

 

Válasszon színben passzoló cumitartó szalagot.

 

A cumit minden használat előtt gondosan ellenőrizze. Minden irányban húzza meg a cumit. Bármilyen sérülés vagy károsodás első jelére dobja el a cumit. Csak az EN 12586 szabványnak megfelelően tesztelt, erre a célra szolgáló cumitartót használjon. Más szalagot vagy zsinórt soha nem kössön a cumira, mert fennáll a megfojtás veszélye! A cumit ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak vagy egyéb hőforrásnak. A cumi tartó dobozka ne hagyja a javasoltnál hosszabb ideig, mert az a cumi sérülését okozhatja. 

 

A Curaprox cumik javallata megváltozott. A weboldalon található termékleírás a helyes adatokat tartalmazza. A csomagolás folyamatosan megújul, melyen már az új javallat szerepel. Amennyiben még a régi csomagolást kapja, kérjük hagyja figyelmen kívül a rajta szereplő életkorbeli és súlyra vonatkozó javallatokat. A fenti információk alapján válasszon cumit gyermekének.

 

 

Curaprox cumi

Hírlevél
feliratkozás