Webshop kategóriák

Curaprox Baby cumi 0. méret minden korosztálynak, kék

Raktáron: Van
73369991_Packshot_Curaprox-baby-soother_lightblue_size0_front.png
products-baby-soother-size_0-blue-top.png
products-baby-soother-size_0-blue-right.png
Cikkszám: CB0BL1
4 780 Ft 3 824 Ft
3 011 Ft
+ Áfa

Leírás

Szájápolás már az első naptól


Kényelmes és biztonságos - támogatja gyermeked állkapcsának, fogainak és általános egészségi állapotának fejlődését. Ez a biofunkcionális cumi támogatja a természetes fejlődést – hiszen kisbabádnak már a kezdetektől a legjobbat szeretnéd nyújtani.

 

  • Támogatja a szájpadlás és az állkapocs fejlődését, és segíti a helyes légzést.
  • A cumifej egyenletesen osztja el a nyomást az egész szájpadláson. 
  • A cumi lapos és rövid vége elegendő helyet hagy a nyelv és a szájpadlás számára. 
  • A rugalmas szájvédő és az érzékelhetően kiemelkedő dudorok a természetes szoptatás érzetét adják, és támogatják a gyermek megfelelő nyelését.
  • A cumi megfelel az EN 1400 számú Európai Szabványnak


MINDEN ÉLETKORBAN HASZNÁLHATÓ

A 0-ás méretű cumi kielégíti a csecsemők szopási igényeit, így használata ideális a születéstől körülbelül a baba első születésnapjáig. Ezt követően a baba szopási igénye jelentősen csökken. Néhány baba esetében azonban ez az igény nem csökken, így továbbra is használhatja a 0-ás méretű cumit, illetve átválthat az 1-es méretre.

 

BPA-és BPS-mentes.

 

Használati útmutató:

 

Az első használat előtt a cumit forrásban lévő vízben öt percre be kell helyezni, alaposan lehűteni, és a maradék vizet kinyomni.

A cumit minden használat után tisztítsuk meg, ideális esetben lágyított vízzel. Ezután hagyjuk teljesen megszáradni - a baktériumok vízcseppekben terjedhetnek.

 

Tisztítás:

 

Tisztítás mikrohullámú sütőben: töltsük meg a cumis dobozt a jelig lágyított vízzel, és tegyük bele a cumit. Helyezzük a zárt dobozt a mikrohullámú sütőbe. A tisztítási folyamat 750–1000 wattos mikrohullámú teljesítmény mellett három percig tart.

Újszülött esetén naponta egyszer három percig kell forralnia a cumit, vagy meg kell tisztítani a mikrohullámú sütőben. Idősebb csecsemők esetén elegendő a cumi gyengéd szappannal történő rendszeres lemosása.

 

Csomag tartalma: 1 db cumi + cumi tartó dobozka

 

Válasszon színben passzoló cumitartó szalagot.

 

A cumit minden használat előtt gondosan ellenőrizze. Minden irányban húzza meg a cumit. Bármilyen sérülés vagy károsodás első jelére dobja el a cumit. Csak az EN 12586 szabványnak megfelelően tesztelt, erre a célra szolgáló cumitartót használjon. Más szalagot vagy zsinórt soha nem kössön a cumira, mert fennáll a megfojtás veszélye! A cumit ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak vagy egyéb hőforrásnak. A cumi tartó dobozka ne hagyja a javasoltnál hosszabb ideig, mert az a cumi sérülését okozhatja. 

 

A Curaprox cumik javallata megváltozott. A weboldalon található termékleírás a helyes adatokat tartalmazza. A csomagolás folyamatosan megújul, melyen már az új javallat szerepel. Amennyiben még a régi csomagolást kapja, kérjük hagyja figyelmen kívül a rajta szereplő életkorbeli és súlyra vonatkozó javallatokat. A fenti információk alapján válasszon cumit gyermekének.

Hírlevél
feliratkozás