Webshop kategóriák

Curaprox BDC 100 tisztító oldat ( napi használatra, 60 ml)

Curaprox-BDC-100-mufogsor-napi-apolo-gel.jpg
Raktáron: Van
Curaprox-BDC-100-mufogsor-napi-apolo-gel.jpg
Cikkszám: BDC100
3 117 Ft
2 454 Ft
+ Áfa

Leírás

Curaprox BDC 100 tisztító oldat műfogsor ápolásához, mindennapos használatra - egy egyszerű, napi rutin

 

Gyengéden tisztít és fertőtlenít, a citromsav alaposan eltávolítja a problémákat okozó lepedéket és gyengéd a protézisben lévő műanyaghoz, hogy a műfogsor hosszú életű legyen. Ideális a kivehető fogszabályozók tisztításához is. Tengeri sót tartalmaz. A Curaprox BDC (biológiai műfogsorápolás) termékek teljes körű műfogsorápolást tesznek lehetővé, és teljes körű gondoskodást nyújtanak a protézissel rendelkezőknek.

 

Nagyon fontos, hogy a műfogsort is mindig alaposan megtisztítsuk. Napi tisztítással és heti fertőtlenítéssel a szájnyálkahártya és az íny bő vérellátású és egészséges marad. A Curaprox BDC termékcsalád segítségével a protézisek természetes módon, vegyszerek használata nélkül tisztíthatóak meg. A hagyományos műfogsor tisztítók az oxigénes fertőtlenítés hatására megtámadják a protézisben lévő műanyagot. A felszín porózus lesz és a káros baktériumok és gombaspórák könnyebben megtapadnak. Ezzel ellentétben a Curaprox BDC termékcsalád természetes módon tisztít: a citromsav alaposan eltávolítja a problémákat okozó lepedéket és gyengéd a protézisben lévő műanyaghoz.

 

 - Elég vegyszer vesz körbe minket - A CURAPROX BDC természetes ápolást biztosít.
 - Citromsavat, eukaliptuszolajat és tengeri sót tartalmaz
 - Nem tartalmaz csiszoló szemcséket, sósavat és egyéb szájirritációt okozó anyagot
 - Kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi viselést
 - A műfogsor évekig olyan marad, mintha új lenne
 - Segít megőrizni a száj és az íny egészségét


Használat:
Tegyen néhány csepp gélt a kivehető fogsorra, majd erősen tisztítsa át Curaprox BDC fogsortisztító kefével, különösen a belső íveket. Kivehető fogszabályozó készüléknél használjon Curaprox CS5460 fogkefét. Tisztítás után alaposan öblítse le a fogsort, készüléket.

(60 ml)

Hírlevél
feliratkozás