Webshop kategóriák

Biosmalto fogzománcvédelem

Curasept Biosmalto fogzomancvedelemA FOGZOMÁNC VÉDELMÉBEN


  » A Curasept Biosmalto készítmények fogszuvasodás, erózió, abrázió valamint fogérzékenység esetén alkalmazhatók.


  » Egyedi összetétele biztosítja a megbízható zománcvédelmet minden korosztály számáraA BIOSMALTO INTENZÍV MOUSSE-t a nagy tekintélynek örvendő International Biotechnology Research Laboratories laboratóriummal együttműködve hoztuk létre. A biológiai ihletésű technológián alapuló amorf kalcium-foszfát (ACP) rendkívüli reakcióképességének köszönhetően gyorsan alakul át hidroxilapatittá, ami a fogzománc és a dentin legfontosabb alkotóeleme. A részecskék a nyállal érintkezve azonnal feloldódnak, a hatóanyagok gyorsan felszabadulnak, és a sérült területekre behatolva gyorsan remineralizálják a fogzománcot és a dentint.

 

Az egész világon egyedülálló kutatócsoport és számos klinikai vizsgálat támasztja alá a felhasznált innovatív, biomimetikus, biokompatiblis összetevők hatékonyságát, melyek elősegítik a zománc és a dentin remineralizációját (ásványi anyag beépülését).

 

BIOMIMETIKUS AKTIVITÁS 

A Curasept Biosmalto készítmények olyan hatóanyagokat tartalmaznak, melyeknek kémiai, fizikai és morfológiai tulajdonságai megegyeznek a természetben előforduló biológiai struktúrákkal, mint például a zománc és dentin. Ezért az élő szervezetben lezajló remineralizációs folyamatokkal azonos módon fejtik ki hatásukat.

 

BIOKOMPATIBILITÁS

A Curasept Biosmalto készítmények előnye: úgy fejtik ki a hatásukat, hogy nem gyakorolnak toxikus hatást a szervezetre.


BIOAKTIVITÁS

A Curasept Biosmalto készítmények képesek kémiai kölcsönhatásba lépni a fogak kemény szöveteivel, ezáltal folytonosan új ásványi rétegek lerakódását idézik elő.

 

Hírlevél
feliratkozás