Webshop kategóriák

Babáknak és gyerekeknek

Curaprox baby

 

BABA TERMÉKEK - Károsanyag mentes és 100 % bababarát

 

A CURAPROX Baby termékek már az első pillanattól segítik a helyes és hatékony szájápolást. Biofunkcionálisak, összhangban vannak a kisbabád természetes növekedésével, segítik a szájüreg megfelelő fejlődését.

 

Curaprox Baby cumik

 

A CURAPROX Baby cumi segít meggátolni a keresztharapás és a mélyharapás kialakulását, és segíti az állkapocs egészséges fejlődését. A speciális forma garantálja a kisbabák biztonságos cumizását. Támogatja az orron át történő légzést – ami jó koncentrációs képességhez és pihentető alváshoz vezet.

 

A hagyományos cumik nyomást fejtenek ki a szájpadlásra, és ez hatással van az állkapocs természetes fejlődésére. A CURAPROX cumi szopásakor a szájpadlást nem éri nyomás: a fogazat és az állkapocs fejlődése ideális és természetes.

 

A hagyományos cumik gyakran okoznak állkapocs deformálódást, aminek az az oka, hogy túl nagy nyomást fejtenek ki a szájpadlásra, ráadásul ezt tovább erősíti a cumi szopásakor kialakuló vákuum. A CURAPROX cumival a fogazat és az állkapocs fejlődése ideális és természetes, mert nincs nyomás a szájpadláson és nem alakul ki vákuum. A cumi puha szilikon membránja a természetes mellhez hasonló érzést kelt. Ez a már ismerős érzés segíti a babát a nyelési folyamatban.


Gyakori kérdések: A Curaprox Baby cumik kapcsán kattintson a gyakori kérdésekre itt. 

 

 

Curaprox rágóka

 

A CURAPROX Baby rágóka egy masszírozós fogkefe és csörgő ötletes kombinációja, ami a fogzás idején segít megnyugtatni a babát és felkészíti őket az első fogkeféjükre. A többféle különböző keménységű felületeket harapdálva eltűnik a fogzással járó fájdalom, így nincs szükség fájdalomcsillapító gélekre. Szervezetbarát, törhetetlen, nyálnak és rágásnak ellen álló anyagból készül, káros színező- és lágyító anyag felhasználása nélkül.

 

Curaprox gyermek fogkrémek

 

MEGÉRKEZTEK A VÁRVA VÁRT GYEREK FOGKRÉMEK A CURAPROXTÓL!

 

Méghozzá három ízben: eper, görögdinnye és mentol. A különböző fluoridmennyiségeknek köszönhetően - beleértve egy fluoridmentes változatot is - a fogkrémek alkalmasak kettő illetve hat éves kortól.

Csak a legszükségesebb összetevőket adtuk a fogkrémekhez:

  • fluorid - egy kivételével;
  • enzimek, melyek a nyál természetes védekezőképességét támogatják
  • xilit, amely véd a baktériumoktól.

 

A Curaprox kids fogkrémek nem tartalmaznak káros összetevőket, mint az SLS, triklozán vagy mikroműanyagok.

 

4 780 Ft 3 764 Ft + Áfa
Érdeklődjön a várható beérkezésről

Hírlevél
feliratkozás