Webshop kategóriák

Curaprox CS 5460 ultra soft Retro Edition Fogkefe Duopack kék-sárga

CURAPROX-ultra-soft-cyan-orange.jpg
Raktáron: Van
CURAPROX-ultra-soft-cyan-orange.jpg
Retro1.jpg
Cikkszám: CS5460RBY
3 317 Ft
2 612 Ft
+ Áfa

Leírás

40 éves Retro kiadás1979-ben fejlesztette ki Noldi Braun a Curaprox fogkefe eredeti formáját: a fejlesztéskor a célja az volt, hogy a lehető legkönnyebben használható fogkefét tervezzen. Most 40 évvel később és több millió eladott termékkel a hátunk mögött szeretnénk tisztelegni az eredeti alkotó előtt ezzel az  eredeti és különleges Retro kiadással.

Két színvariáció: zöld-pink, kék-sárga.

Duó kiszerelés exkluzív kivitelben: a limitált kiadású CS 5460 fogkeféket művészek bevonásával helyi és nemzetközi, ismert és újhullámos alkotókkal közösen álmodjuk meg. A mindennapos szájhigiéniáért.


A puha, lekerekített végű szálak gyengéden, mégis hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. Rendkívül sűrű csomózású a fogkefe feje, ezért egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja.

 

5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál.

 

2 darabos kiszerelés, védőkupakkal.

 

Különleges, limitált kiadások

 

Szemet gyönyörködtető fürdőszobai kiegészítők duópack kiszerelésben. Minden egyes új limitált fogkefe megálmodása és tervezése a helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye.

Mindannyian kissé meglepődnek, amikor megkapják a megbízást. Egy fogkefe? Igazán? A tervezés végére viszont mindannyian CS 5460 fogkefe rajongóvá válnak. A speciális limitált kiadások a készlet erejéig vannak kínálatunkban, mindig duópack kiszerelésben.


 

Hírlevél
feliratkozás

Az Adatvédelmi tájékoztatót megértettem és elfogadom, feliratkozok a Sager Dental Kft. hírlevelére.