Webshop kategóriák

Curaprox CS 5460 ultra soft Le Corbusier limited edition fogkefe

zold_kek_fogkefe.JPG
Raktáron: Van
zold_kek_fogkefe.JPG
sarga_piros_fogkefe.JPG
sarga_kek_fogkefe.JPG
rozsa_szurke_fogkefe.JPG
Cikkszám: CS5460CORB
3 317 Ft
2 612 Ft
+ Áfa

Leírás

A Curaprox CS 5460 Duo Le Corbusier Edition, limitált kiadású fogkefe csomag a már jól ismert és kedvelt Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe különleges kiadása! A plakk legkeményebb ellenfele a CUREN® szálak puhasága: a Curaprox fogkefék valóban hihetetlenül gyengédek. A Curaprox fogkefék CUREN® szálai rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkot. Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkeféket, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről. Az 5460 db CUREN® szálnak köszönhetően hihetetlen gyengéd és tartós ultra soft fogkefe, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egész világon. 5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál. 2 darabos kiszerelés, védőkupakkal.

Különleges egyedi színekben, megegyező sörte színnel.

 

Különleges, limitált kiadások

 

Szemet gyönyörködtető fürdőszobai kiegészítők duópack kiszerelésben. Minden egyes új limitált fogkefe megálmodása és tervezése a helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye.

Mindannyian kissé meglepődnek, amikor megkapják a megbízást. Egy fogkefe? Igazán? A tervezés végére viszont mindannyian CS 5460 fogkefe rajongóvá válnak. A speciális limitált kiadások a készlet erejéig vannak kínálatunkban, mindig duópack kiszerelésben.

 

 

 

Hírlevél
feliratkozás

Az Adatvédelmi tájékoztatót megértettem és elfogadom, feliratkozok a Sager Dental Kft. hírlevelére.