Webshop kategóriák

Curaprox enzycal fogkrém (1450 ppm Fluorid, 75ml)

curaprox-enzycal-1450-fogkrem.jpg
Raktáron: Van
curaprox-enzycal-1450-fogkrem.jpg
Cikkszám: ENZYCAL
2 582 Ft
2 033 Ft
+ Áfa

Leírás

A CURAPROX Enzycal fogkrém támogatja a nyál természetes védő funkcióját és nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot. A nátrium-fluorid és enzimek kombinációjának kettős erejével véd a fogszuvasodás ellen. Természetes módon korlátozza a baktériumok elszaporodását és erősíti a szájflóra természetes egyensúlyát. Használatával kevesebb lerakódás, fogkő keletkezik.

 

Enzimek stabilizálják és jelentősen megerősítik a nyál antibakteriális és remineralizáló szerepét, támogatják a nyál természetes védő funkcióját. A nyálban természetesen is jelen lévő enzimek további támogatást kapnak az Enzycalban található enzimekből álló laktoperoxidáz rendszer védő és gyógyító funkciója által. A laktoperoxidáz rendszer segít megelőzni a szájszárazságot is.

 

Nátrium-fluorid remineralizálja, azaz visszaépíti a sérült fogzománcot és akadályozza a káros bakteriális lepedék növekedését.

 

Zománcbarát, enyhén abrazív, így gyengéden mégis alaposan tisztít.

 

Jelentősen csökkenti az afták kialakulását.

 

Mindent kivontunk, ami károsító lehetne.

Nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot.

Nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), mely a legtöbb fogkrémben megtalálható és agresszív habképző anyag. Az SLS-t egy semleges összetevőre cseréltük.

Nem tartalmaz erős illóolajat, mely irritálná a nyálkahártyát. Az illóolaj adalékokat, mint például a mentolt, minimálisra csökkentettük.

 

Az abráziós érték (RDA) szintén alacsony.

 

Enyhe ízesítésű. Kellemes, enyhe íze nem zavarja meg az ízérzékelést.

 

12 éves kortól használható.

 

1450 ppm nátrium fluoridot tartalmaz. (75 ml)

 

Hírlevél
feliratkozás