Webshop kategóriák

Curaprox enzycal fogkrém (1450 ppm Fluorid, 75ml)

curaprox-enzycal-1450-fogkrem.jpg
Raktáron: Van
curaprox-enzycal-1450-fogkrem.jpg
Cikkszám: ENZYCAL
2 381 Ft
1 875 Ft
+ Áfa

Leírás

A CURAPROX Enzycal fogkrém támogatja a nyál természetes védő funkcióját és nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot. A nátrium-fluorid és enzimek kombinációjának kettős erejével véd a fogszuvasodás ellen. Természetes módon korlátozza a baktériumok elszaporodását és erősíti a szájflóra természetes egyensúlyát. Használatával kevesebb lerakódás, fogkő keletkezik.

 

Enzimek stabilizálják és jelentősen megerősítik a nyál antibakteriális és remineralizáló szerepét, támogatják a nyál természetes védő funkcióját. A nyálban természetesen is jelen lévő enzimek további támogatást kapnak az Enzycalban található enzimekből álló laktoperoxidáz rendszer védő és gyógyító funkciója által. A laktoperoxidáz rendszer segít megelőzni a szájszárazságot is.

 

Nátrium-fluorid remineralizálja, azaz visszaépíti a sérült fogzománcot és akadályozza a káros bakteriális lepedék növekedését.

 

Zománcbarát, enyhén abrazív, így gyengéden mégis alaposan tisztít.

 

Jelentősen csökkenti az afták kialakulását.

 

Mindent kivontunk, ami károsító lehetne.

Nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot.

Nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), mely a legtöbb fogkrémben megtalálható és agresszív habképző anyag. Az SLS-t egy semleges összetevőre cseréltük.

Nem tartalmaz erős illóolajat, mely irritálná a nyálkahártyát. Az illóolaj adalékokat, mint például a mentolt, minimálisra csökkentettük.

 

Az abráziós érték (RDA) szintén alacsony.

 

Enyhe ízesítésű. Kellemes, enyhe íze nem zavarja meg az ízérzékelést.

 

12 éves kortól használható.

 

1450 ppm nátrium fluoridot tartalmaz. (75 ml)