Webshop kategóriák

Curaprox CS 5460 ultra soft Pink Edition fogkefe kollekció

cs-5460-pink-limited-edition-six-pack.jpg
Raktáron: Van
cs-5460-pink-limited-edition-six-pack.jpg
P055_CURAPROX_FB_1001.jpg
Cikkszám: CS5460PINK21
12 501 Ft
9 843 Ft
+ Áfa

Leírás

Válaszd a rózsaszínt, és támogasd a mellrák elleni küzdelmet! Most minden egyes Pink Edition eladásából egy fogkefe árával támogatjuk az Egészség Hídja Egyesületet. A kollekcióban találsz egy rózsaszín szalagot is, tájékoztatót a helyes fogmosásról, valamint mellrák felvilágosító üzeneteket.


Curaprox Pink EditionA Curaprox CS 5460 ultra soft Pink Edition, limitált kiadású fogkefe kollekció, a már jól ismert és kedvelt Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe különleges, a rózsaszín különböző árnyalataiban készült kiadása.

 

Ha szereted a rózsaszínt, akkor teljesen el leszel ragadtatva ettől a kiadástól. Hat csodálatos cukorka szín különböző árnyalatokban. A rózsaszín a nőiességet, optimizmust, empátiát és elhivatottságot jelképezi, így tökéletesen kiegészíti és  támogatja a mellrák elleni küzdelem jelképét is.

 

A plakk legkeményebb ellenfele a CUREN® szálak puhasága: a Curaprox fogkefék valóban hihetetlenül gyengédek. A Curaprox fogkefék CUREN® szálai rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkotnak. Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkefét, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről. Az 5460 db CUREN® szálnak köszönhetően hihetetlen gyengéd és tartós ultra soft fogkefe, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egész világon.

5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál.


6 darabos kiszerelés, védőkupakkal.

 

Limitált kiadás, megrendelhető a készlet erejéig!

 

Hírlevél
feliratkozás