Webshop kategóriák

Curaprox CHS 100 Hydrosonic szónikus fogkefe

Curaprox Hydrosonic CHS 100 szonikus fogkefe.jpg
Raktáron: Van
Curaprox Hydrosonic CHS 100 szonikus fogkefe.jpg
chs100.jpg
Cikkszám: CHS100
37 629 Ft
29 629 Ft
+ Áfa

Leírás

Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefe - új korszak a szájápolásban! A Curaprox Hydrosonic elektromos fogkefe a szónikus technológiának és a CUREN® szálaknak köszönhetően a túl nagy nyomás nélkül, gyengéden és hatékonyan tisztítja a fogakat, az ínybarázdát és az ínyt is. A nyél 45 fokos ergonomikus kialakítása biztosítja a Curaprox Hydrosonic helyes tartását a fogakkal és az ínnyel szemben.

A jól kiválasztott manuális fogkefék a helyes fogmosási technikával éppen olyan jól tisztítanak, mint az elektromos fogkefék. Azoknak, akik szívesebben használnak elektromos fogkefét, a CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe ideális választás. Nem számít ha kusza, torlódott a fogazata, nehezen tisztítható hídja, fogszabályozója vagy implantátuma van – mostantól a Hydrosonic fogkefével minden terület hatékonyan és gyengéden tisztítható.

A Hydrosonic fogkefe azoknak is nagy segítség, akiknek finommotoros-mozgás problémái vannak.

A fogkefe erős motorja 32.000 és 42.000 közötti rezgést végez percenként, három fogmosási módban: intenzív, lágy, masszázs.

A doboz tartalma: Curaprox Hydrosonic tartónyél, 2 cserélhető fej (power és sensitive), 3 db fogköztisztító kefe (CPS07, CPS09, CPS011), 1 Curaprox Enzycal fogkrém minta (15 ml)

Facebook