Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic Black is White szónikus fogkefe

Hydrosonic_Black_JOY35.jpg
Raktáron: Van
Hydrosonic_Black_JOY35.jpg
black-is-white-hydrosonic-kefefej.jpg
black-is-white-hydrosonic-set.jpg
Cikkszám: CHSBIW
61 913 Ft
48 750 Ft
+ Áfa

Leírás

Szájápolás stílusosan. A Black Is White termékcsaládunkkal a szájápolás egy életstílus. Matt fekete, gyönyörű készülék aktív szénnel bevont fekete kefefejjel, mely gyengéden eltávolítja az elszíneződéseket.


Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefe


TAVASZI AKCIÓNK KERETÉBEN HYDROSONIC BLACK IS WHITE KÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN

április 1-30. közt 10% kedvezményt biztosítunk a készülék árából és  AJÁNDÉKBA adunk egy Curaprox Be you fehérítő fogkrémet (az íz nem választható), a szállítás ingyenes, továbbá 2 + 1 év kiterjesztett garanciával* élhet termékregisztráció esetén és megajándékozzuk egy 25 % -os pótfej kuponnal a vásárlását követően, melyet a soron következő vásárlása során használhat fel.


 

 

A Black is White Hydrosonic készülékkel megtarthatja mosolyának egészségét és szépségét is. Akár 84.000 tisztító mozdulattal/perc távolítja el a lepedéket és az elszíneződést, mégis rendkívül gyengéd a fogakhoz és az ínyhez.

 

 • Ellenállhatatlan matt fekete design
 • Egygombos, könnyű és egyszerű használat
 • Három erősségű fogmosási mód: Start fokozat 44.000, clean fokozat 64.000 és smile fokozat 84.000 tisztító mozdulattal/perc (22.000, 32.000 és 42.000 bal-jobb irányú rezgés/perc)
 • Hidrodinamikai hatásának köszönhetően nemcsak a fogakat tisztítja, bizonyos mértékig képes a fogközök tisztítására is


Töltés:


 • EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM: akár két hétig is használható töltés nélkül napi 4 perces fogmosás mellett
 • A tisztítási teljesítményt nem befolyásolja a töltési szint. A Hydrosonic Black is White ugyanúgy tisztít, ha az akkumulátor alacsony töltöttségű, mint amikor teljesen fel van töltve
 • Mini töltővel, mely az utazó tokban is elfér


További termékelőnyök:


 • Ergonomikus nyél, ami segít a megfelelő szögben tartani a fogkefét
 • Fogszabályzó és implantátumok tisztántartására is alkalmas.
 • Az összes Curaprox HYDROSONIC kefefejjel kompatibilis.


Innovatív aktiv szenes kefefej


Aktív szén részecskékkel bevont vékony Curen® szálakkal gyengéden, mégis hatékonyan fehéríti a fogakat a fogzománc és az íny megsértése nélkül.

 • Hatékonyan, mégis gyengéden távolítja el az elszíneződéseket
 • A nehezen elérhető helyeket is megtisztítja a CURACURVE® formának köszönhetően
 • Csepp formájú kefefej a fogról fogra történő tökéletes tisztításért
 • Támogatja a hidrodinamikus hatást
 • Minden CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefével kompatibilis
 • Svájcban készültCuraprox Hydrosonic Black is White fogkefe


A doboz tartalma:


Curaprox Hydrosonic Black Is White készülék, 2 db cserélhető kefefej, USB töltő kábel és csatlakozó, utazó tok

 


Hogyan működik a szónikus fogkefe?

 

A szónikus technológia lehetővé teszi a fogak egészséges, mechanikus tisztítását, miközben nem csak hatékonyabban, de gyengédebben is tisztít, mint egy hagyományos manuális fogkefe. Forgó mozgás helyett rezgő, söprő mozdulatokkal tisztítja meg a fogakat és fogközöket. Ugyanakkor szinte lehetetlen, hogy az íny vagy a fogak megsérüljenek.

 

Hidrodinamikus hatás:

 

A 60 000 vagy efeletti tisztító mozdulatnál a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között. A CUREN® szálakat tartalmazó kefefejekkel, a Hydrosonic Black Is White megfelel a mechanikai és hidrodinamikai tisztításnál elvárható legmagasabb elvárásoknak. Ennek eredményeként a Hydrosonic Black Is White nemcsak a fogakat tisztítja, de bizonyos mértékig a fogközökbe bejutva, a fogközi területeket is. A Hydrosonic Black Is White a biofilmet alkotó baktériumok millióit távolítja el az ínyszéli területről köszönhetően a szónikus technológiának és a hidrodinamikai hatásnak.

 

Ajánlás:


A kefefejek cseréje három havi rendszerességgel javasolt. A vásárlást követően megajándékozzuk egy 25 % -os pótfej kuponnal, melyet a soron következő vásárlása során használhat fel.

 

Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefe

 

 Milyen fogkrémet használjunk a Curaprox Hydrosonic készülékekhez?


 
Egyrészt az erősen koptató hatású fogkrémek a szónikus rezgéssel kombinálva gyengíthetik a fogzománc szerkezetét, és negatív hatással lehetnek az íny egészségére is.
Másrészt az SLS tartalmú, erősen habzó fogkrémek és a szónikus fogkefe rendkívül gyors mozgásának kombinációja túl sok habot eredményezhet, ami jelentősen csökkenti a fogmosás kényelmét.
 

Minden Curaprox fogkrém biztonságosan haszálható szónikus fogkefével, mert:
💙Alacsony koptató hatásúak
💙SLS mentesek
💙Enzimek fokozzák a nyál védőerejét
💙Kíméletes összetevőik nem okoznak irritációt

 

Használat:


A tisztításkor ne nyomja rá fogaira a fogkefét: hagyja, hogy a sörték tegyék a dolgukat. Tartsa a fogkefét mozdulatlanul, amennyire csak lehet, rányomás nélkül és haladjon fogról fogra két-három másodpercenként lazán, könnyedén. 

Fontos: Ne alkalmazzon nyomást fogmosáskor. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic BLACK IS WHITE fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.
* Hosszabbítsa meg a garanciát + 1 évvel:


A készülékre a megvásárlás dátumától számított két év szavatosságot vállalunk anyag-, működési és gyártási hibákra. A garanciát további plusz egy évvel meghosszabbíthatja, amennyiben regisztrálja a készüléket itt.

 

A tökéletes hatásért használja a Curaprox Black is White fehérítő hatású fogkrémet aktív szénnel.

 

A teljes használati utasításért kattintson ide.

 

 

Curaprox Hydrosonic Blaci is White fogkefe

 

Hírlevél
feliratkozás