Webshop kategóriák

Curaprox Baby narancs cumi 2. méret (2 db)

Raktáron: Van
Soother-orange-size_2-product.jpg
packshot_orange_size2_web42.JPG
soother-in-box48.jpg
Cikkszám: CB2OR2
9 983 Ft 7 987 Ft
6 289 Ft
+ Áfa

Leírás

CURAPROX orthodonciás cumi. 18-36 hónapos korig. 10-14 kg között ajánlott. A CURAPROX Baby termékek biofunkcionálisak, azaz a természettel tökéletes harmóniában segítik a babák szájüregének fejlődését, kezdve az állkapocs és a fogak formálódásától, egészen a légzés fejlődéséig.

 

Dr. Herbert Pick fogorvos által kifejlesztett Curaprox cumi kissé eltér a többi ismert cumitól. Előnye, hogy rendelkezik a hagyományos cumik pozitív tulajdonságaival, de a szokásos hátrányok nélkül.

 

A lapos cumivég elég helyet hagy a szájpadlásnak, így nem alakul ki rendellenesen magas boltozat. Ez megakadályozza a fogak elmozdulását, támogatja az egészséges légzést és alvást, egyúttal segíti a figyelem helyreállítását.

Az oldalsó szárnyak a szíváskor kialakuló nyomást a szájpadlás helyett az állkapocsra irányítják, aminek köszönhetően a fogsor szép, kerek ívben tud fejlődni.

A természetes mell érzetű szilikonhártya csodálatosan kellemes a baba számára. Ösztönzi az érzékelési és motoros készségek fejlődését. A hártya a gyerek szájával együtt mozog, és ez támogatja a természetes nyelési folyamatot.

 

MInden Curaprox cumi:


  • Megnyugtatja a babát
  • Megelőzi a fogak elmozdulását
  • Segíti a szájpadlás és az állkapocs ideális fejlődését
  • Támogatja a megfelelő légzést

 

Méret választás:


Két-három havonta érdemes a cumit cserélni. Vagy amint a baba eléri a következő cumi méretet. A szájpadlás a baba súlyával párhuzamosan nő, és nem az életkorral. Tehát elsősorban súly a mérvadó, és nem a kor a megfelelő cumi méretének kiválasztásakor.

 

Használati útmutató:


Az első használat előtt a cumit forrásban lévő vízben öt percre be kell helyezni, alaposan lehűteni, és a maradék vizet kinyomni.

A cumit minden használat után tisztítsuk meg, ideális esetben lágyított vízzel. Ezután hagyjuk teljesen megszáradni - a baktériumok vízcseppekben terjedhetnek.


Tisztítás:


Tisztítás mikrohullámú sütőben: töltsük meg a cumis dobozt a jelig lágyított vízzel, és tegyük bele a cumit. Helyezzük a zárt dobozt a mikrohullámú sütőbe. A tisztítási folyamat 750–1000 wattos mikrohullámú teljesítmény mellett három percig tart.

Újszülött esetén naponta egyszer három percig kell forralnia a cumit, vagy meg kell tisztítani a mikrohullámú sütőben. Idősebb csecsemők esetén elegendő a cumi gyengéd szappannal történő rendszeres lemosása.

 

Csomag tartalma: 2 db cumi + cumi tartó dobozka

 

Válasszon színben passzoló cumitartó szalagot.

 

Curaprox cumi

Ajánlott termékek

Baby cumi <--> cumitartó szalag / rágóka

Hírlevél
feliratkozás