Webshop kategóriák

iTOP képzések 2021-ben!

iTOP logo

iTOP - INDIVIDUALLY TRAINED ORAL PROPHYLAXIS

 

 

Az iTOP filozófia olyan praktikus, gyakorlati tudásanyag, ami kiemelt hangsúlyt fektet a páciensek szájhigiénés fejlesztésére és motiválásra. A iTOP képzési rendszer célja, hogy a szakemberek ezt a tudást a mindennapi rendelői gyakorlatban tudják alkalmazni és átadni a páciensek számára.Kedves iTOP Érdeklődő!

 

Az aktuális és várható Covid-19 járványhelyzetet, valamint az EMMI közleményét figyelembe véve (https://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ujabb-ovintezkedes-a-jarvany-megfekezesere ) szeretném tájékoztatni, hogy 2021 február 1-ig felfüggesztjük az iTOP képzéseket.

iTOP Introductory

Amennyiben először találkozol az iTOP filozófiával, akkor az  iTOP Introductory képzés a neked való. Itt betekintést nyerhetsz a Touch to Teach szemléletébe, mind elméletben, mind gyakorlatban. Megmutatjuk, hogy miért sikertelen a hagyományos prevenciók és mi az amikkel áttörést érhetsz el a pácienseid körében.

Időpontok hamarosan!

 

iTOP Advanced

Az iTOP módszer lényege az egyénre szabott szájápolási tanácsadás és prevenció. Az  iTOP Advanced képzés célja, hogy elméleti és gyakorlati ismeretekkel, hasznos tanácsokkal és ötletekkel segítse a mindennapi munkádat. A megfelelő technika és a megfelelő eszközök együttes alkalmazásával sikeresebbé és szerethetőbbé tehető a mindennapi szájápolás saját magad és pácienseid számára.

Időpontok hamarosan!

 

* a kedvezmény a rendezvény előtt 21 nappal korábban beérkezett befizetések esetén él.

 

 

A képzés során szükség eszközöket valamint az étkezést a Sager Dental Kft biztosítja.

A bizonyítvány és a következő iTOP szintre való jelentkezés előfeltétele az iTOP Advanced képzés mindkét napján való részvétel. Korábbi távozás esetén a képzés nem teljesítettnek minősül.

Lemondást a képzés előtt 3 nappal tudunk elfogadni. 3 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj felét térítjük vissza.

A résztvevők száma: maximum 20 fő. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd az info@sagerdental.hu email címen.

Hírlevél
feliratkozás

Az Adatvédelmi tájékoztatót megértettem és elfogadom, feliratkozok a Sager Dental Kft. hírlevelére.