Webshop kategóriák

iTOP képzések

 iTOP logó  iTOP – individually Taught Oral ProphylaxisCURAPROX logó

 

Az iTOP egy olyan új koncepció, mellyel sikeresebbé és szerethetőbbé tehető a mindennapi szájhigiéne a fogászati szakemberek és pácienseik számára egyaránt.
Az iTOP módszer lényege az egyénre szabott prevenció. A megfelelő technika és eszközök együttes alkalmazásával elérhetővé válik a páciensek fogazatához, egyedi igényeihez alakított tökéletes szájhigiénia.
Legfőbb célunk, hogy a fogászati szakemberekkel együttműködve hangsúlyozzuk a prevenció fontosságát és javítsuk a magyar lakosság szájápolási szokásait.

Dátumok:

iTOP Teacher - 2017. szeptember 20-23. Budapest - JELENTKEZÉSI LAP

iTOP Introductory - 2017. november 16. Budapest - JELENTKEZÉSI LAP

iTOP Advanced - 2016. november 17-18. Budapest - JELENTKEZÉSI LAP

A kitöltött jelentkezési lapokat kérjük küldje az itop@sagerdental.hu email címre.

 

Magabiztos és boldog páciensek
Egyre több páciens hajlandó áldozni a megelőzésre és a megfelelő szájápolásra. Ezzel együtt nő az igény a fogorvosok és dentálhigiénikusok felé a megfelelő iránymutatásra és legújabb módszerek és eszközök bemutatására.


A Küldetés
Az egész életen át tartó és sikeres szájhigiéne mindenki számára elérhető! Ezt a hosszú távú sikert a páciensek megfelelő motiválása és betanítása jelenti, melyet egy fogorvos vagy szájhigiénikus egyénre szabottan, rendszeresen ellenőrizve és az esetleges hibákat kiigazítva végez.


iTOP képzési rendszer
A klasszikus iTOP képzés minden fogászati szakember számára elérhető és 3 egymásra épülő szintből áll:

Az 1 napos iTOP Introductory (Bevezető) képzésünk olyan fogászati szakembereknek szól, akik hisznek abban, hogy a jövő fogorvostudománya a profilaxison alapszik. Ide azokat a lelkes fogászati szakembereket várjuk, akik szeretnének megismerkedni az iTOP módszer lényegével, alapvető szájápolási eszközökkel és technikákkal. A képzés során, képzett instruktor segítségével mindenki megtanulhatja, és saját magán gyakorolhatja a helyes szájápolási technikákat. A képzésen hallottak és tanultak könnyedén alkalmazhatók a gyakorlatban, segítik a napi rendelői szájhigiéniás tanácsadást.

A 2 napos iTOP Advanced (Haladó) képzésünk azoknak szól, akik a Bevezető képzésen már megismerkedtek az iTOP filozófia alapjaival, és az elméleti és gyakorlati ismeretek még magasabb szintű elsajátítására vágynak.
Az elméleti részekben tovább mélyítjük a szájhigiéniával, propylaxis-sal kapcsolatos tudást. A demonstrációval egybekötött gyakorlati részekben a korábban elhangzott szájápolási technikák kerülnek megerősítésre és gyakorlásra. A gyakorlat során a résztvevők 2-4 fős csoportokban, a képzett instruktor segítségével, önmagukon és egymáson gyakorolják a fog felszínének különböző eszközökkel és iTOP technikával történő tisztítását. Külön kitérünk a páciensek egyéni igényeihez, adottságaihoz igazított motiválásnak és betanításának módjára.
A képzést azoknak javasoljuk, akik a rendelői munkájuk során, a gyakorlatban is szeretnék átadni a betegeknek az iTOP filozófia szerinti, helyes szájápolási módszereket.


A Haladó képzés kiegészítéseként, az évente megrendezésre kerülő kb. 2 órás iTOP Recall (Emlékeztető) konzultáción lehetőség van az elmélet és gyakorlat átismétlésére, az esetleges hibák korrigálása. Ez szintén kiváló alkalom a gyakorlati tapasztalatok és esetlegesen előforduló nehézségek megbeszélésére, tanácsadásra.


A 4 napos iTOP Teacher (Oktatói) képzés azoknak szól, akik a legmagasabb színvonalon, a napi gyakorlatban, rendszeresen szeretnék alkalmazni az iTOP módszert. A lelkes és elkötelezett résztvevők később akár instruktorként, előadóként is továbbadhatják az iTOP filozófiát. A jelentkezés feltétele az iTOP Advanced szint elvégzése és az iTOP Recall képzéseken való rendszeres részvétel.


Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődést és hamarosan Önt is ott köszönthetjük a következő iTOP képzésünkön.

 

 

Sager Dental logó Swiss premium oral care logó

Nyereményjáték

Játssz velünk!

Facebook