Webshop kategóriák

Daycare Booster Termékek

Curasept daycare booster

   

HA AZ EGÉSZSÉGRE GONDOLSZ, KEZDD A SZÁJJAL


Számos tanulmány bizonyítja, hogy a száj, azon kívül, hogy az egészségre káros külső anyagok kapuja, számos - a lepedékben található - mikroorganizmus népesíti be, amelyek az egész szervezetet érintő kóros folyamatokat indíthatnak el. Ez azt jelenti, hogy a szájüreg védelme az egész szervezetünk jóllétét is támogatja.

A JÓ SZÁJHIGIÉNIA NEM VÁRT ELŐNYEI    MENTÁLIS ÉS PSZICHÉS EGÉSZSÉG
Az egészséges száj amellett, hogy nagyobb biztonságot nyújt pszichés és szociális szinten, segít megelőzni az idegrendszeri betegségeket.

A SZÍV EGÉSZSÉGE
A kevesebb lepedék a szájüregben kevesebb kórokozó baktériumot jelent a vérkeringésben és a szívben.

A LÉGUTAK EGÉSZSÉGE
A kevesebb lepedék a szájüregben kevesebb kórokozó baktériumot és vírust jelent a légutakban.

GYOMOR-BÉLRENDSZERI EGYENSÚLY
Az egészséges száj és fogak lehetővé teszik a jobb rágást és ennek következményeként javul az emésztés.

  A Curasept Daycare Protection Booster szájvizek és fogkrémek új, egyedi formulái erősítik a szájüreg természetes védelmét, javítják a mindennapos szájhigiéniát.

 

Hosszabb hatástartam
Az egyetlen fogkrém CPC-HAP komplex-el. Hidroxiapatit hosszú időn keresztül szabadítja fel a cetilpiridinium-kloridot megvédve a szájüreget a lepedékben lerakódó vírusoktól, baktériumoktól akár 4 órán* át.

Hosszabb védelem
A szájvíz a CPC és az illóolajok hatását kombinálja, kiegészítve egy hatékony antibakteriális hatással.

Hosszabb hatékonyság
A szájvíz és fogkrém együttes használata erősíti a szájüreg általános egészségügyi állapotát.


* Kalichem által tesztelve

HATÓANYAGOK:

Cetilpiridinium-klorid:
Széles spektrumú antibakteriális és antivirális szer, amely az ínygyulladás napi megelőzésére és a lepedék kialakulásának megakadályozására ajánlott.

CPC-HAP szabadalmaztatott komplex:
A cetilpiridinium-klorid-hidroxiapatit komplex a Curasept Daycare fogkrémekben szerepel. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kombinálja és maximalizálja e két összetevő előnyeit. A zománchoz hasonló  tulajdonságai miatt a hidroxiapatit egy remineralizáló védőréteget képez, miközben fokozatosan felszabadítja a cetilpyridiniumot, így hosszas, 4 órán át tartó védelmet nyújt*.

Illóolajok:
Az illóolajok képesek megakadályozni a baktériumok felhalmozódását és lelassítják a lepedék kialakulását. Segítenek a fogínygyulladás kialakulásának megakadályozásában, támogatják a mindennapi fogmosást és fellépnek a szájszag elleni küzdelemben.
 

Hírlevél
feliratkozás