Webshop kategóriák

Curasept készítmények

 

Curasept ADS DNA

 

SZÁJÖBLÖGETŐK ÉS FOGKRÉMEK TERÁPIA ESETÉN

 

A CURASEPT ADS® korszerű klórhexidin tartalmú szájöblögetők és fogkrémek, melyeknél minimális az elszíneződés kockázata, ritkán fordul elő ízérzékelési zavar és nem tartalmaznak alkoholt.

 

Az ínyvérzéssel járó ínygyulladás, a fogágybetegségek és a fogszuvasodás mindenki számára komoly problémát jelent.


Ezen elváltozások egyedüli és közvetlen okozói a szájüregben elszaporodó baktériumok, melyek egy puha, tapadó bevonatot képeznek a fogak felszínén és ínyszélen.

 

A problémák előfordulását rendszeres és alapos fogmosással előzhetjük meg. Már kialakult ínygyulladás esetén, megfelelő szájöblögető használatával egészíthetjük ki a védekezést. A klórhexidin (CHX) tartalmú szájöblögetőket tekintik a leghatékonyabb plakkcsökkentő készítményeknek. A klórhexidin egyrészt megakadályozza a plakk baktériumok szaporodását, másrészt gátolja a visszatérésüket.

 

A klórhexidin tartalmú készítmények hosszan tartó alkalmazásának gyakori mellékhatása a fogak barnás elszíneződése.

 

A Curasept készítményekben található szabadalmaztatott elszíneződést gátló ADS® rendszer csökkenti az elszíneződés kockázatát és az ízérzék-zavar előfordulását.

 

A legjobb eredmény érdekében a CURASEPT ADS® szájöblögető alkalmazásakor mindig SLS (sodium-lauryl-sulfate) mentes fogkrémmel mosson fogat. Az SLS ugyanis gátolja a klórhexidin elnyújtott plakkcsökkentő hatását, ezért a két hatóanyag együttes alkalmazása nem javasolt.Hírlevél
feliratkozás