Webshop kategóriák

Tudd meg miben rejlik a Hydrosonic PRO titka?

Az eddigi legkiválóbb szájhigiéniás tisztítási rendszer


A Hydrosonic PRO elektromos fogkefét kimondottan a szájhigiénia speciális feladataihoz tervezték: a fogszabályozóval, implantátummal, érzékeny zománc- és ínybetegséggel küzdő emberek számára a mindennapos szájhigiénia fenntartásához. Idővel azonban az egyik legfejlettebb szájhigiéniás rendszerévé nőtte ki magát.


Hydrosonic PRO kefefejek


A CURAPROX legpuhább kefefejei


A Hydrosonic PRO három, sűrűn csomózott CUREN® szálakból készült speciális kefefejjel rendelkezik.


 Hydrosonic PRO kefefejek

 Miért pont Curen® szálak?


A CUREN szálak rendkívül vékonyak és puhák, lekerekített végeikkel pedig igazán gyengédek a fogakhoz.

Valamennyi CURAPROX kefefej sűrűn csomózott sörtével rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony tisztítást, anélkül hogy nyomást fejtenénk ki vele a fogakra.

 

Curaprox Hydrosonic Pro fogkefe


A megfelelő szög


Valamennyi kefefej enyhén hajlított, a jobb elérés és az optimális tisztítási szög biztosítása érdekében. A hátsó rágófogak elérése, a híd vagy az implantátum körüli terület tisztítása nem jelenthet gondot.

 

Hydrosonic PRO kefefejek

 

Szónikus motor

 

A Hydrosonic PRO-t nagysebességű precíziós motor hajtja, amely továbbítja a mozgást a kefefejre. A motor minden mozdulata megegyezik a kefe rezgésével. A Hydrosonic 42 000 vibráció / perc sebességgel „seper”. Ennél a sebességnél a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között.

 

Hydrosonic PRO szónikus fogkefe

 

Hét erősségi fokozat

 

A motor hét különböző erősségű üzemmódban működik, attól függően, hogy mit szeretnénk ill. a fogak aktuális állapotától függően tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A sérült zománc és íny esetén a sensitive kefefej használandó, kezdésnek pedig a második üzemmód javasolt, amely 32 000 mozdulattal biztosítja a legkíméletesebb tisztítást. Amikor javulás tapasztalható az íny/fogak állapotában, javasolt nagyobb sebességre váltani. A LED lámpa segít megtalálni a kiválasztott fokozatot.

 

 Hydrosonic PRO szónikus fogkefe


Indulásra készen!

 

A Hydrosonic PRO-hoz jár egy utazótok, mely a legtöbb piperetáskában gond nélkül elfér. Hosszabb utazásokhoz pedig egy kompakt USB töltő biztosítja, hogy bárhol használhasd.

 

 Curaprox Hydrosonic Pro fogkefe

Hírlevél
feliratkozás