Webshop kategóriák

Curaprox Hydrosonic Black is White szónikus fogkefe

Raktáron: Van
Hydrosonic_Black_JOY35.jpg
black-is-white-hydrosonic-kefefej.jpg
black-is-white-hydrosonic-set.jpg
Cikkszám: CHSBIW
53 499 Ft 42 799 Ft
33 700 Ft
+ Áfa

Leírás

Szájápolás stílusosan. A Black Is White termékcsaládunkkal a szájápolás egy életstílus. Matt fekete, gyönyörű készülék aktív szénnel bevont fekete kefefejjel, mely gyengéden eltávolítja az elszíneződéseket.HYDROSONIC BLACK KÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN megajándékozzuk egy 50 % -os pótfej kuponnal, ingyenes kiszállítással, 2 + 1 év kiterjesztett garanciával*.

 

A Black is White Hydrosonic készülékkel megtarthatja mosolyának egészségét és szépségét is. Akár 42.000 tisztító mozdulattal/perc távolítja el a lepedéket és az elszíneződést, mégis rendkívül gyengéd a fogakhoz és az ínyhez.

 

 • Ellenállhatatlan matt fekete design
 • Egygombos, könnyű és egyszerű használat
 • Három erősségű fogmosási mód: Start fokozat 22.000, clean fokozat 32.000 és smile fokozat 42.000 tisztító mozdulattal/perc
 • Hidrodinamikai hatásának köszönhetően nemcsak a fogakat tisztítja, bizonyos mértékig képes a fogközök tisztítására is


Töltés:


 • EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM: akár két hétig is használható töltés nélkül napi 4 perces fogmosás mellett
 • A tisztítási teljesítményt nem befolyásolja a töltési szint. A Hydrosonic Black is White ugyanúgy tisztít, ha az akkumulátor alacsony töltöttségű, mint amikor teljesen fel van töltve
 • Mini töltővel, mely az utazó tokban is elfér


További termékelőnyök:


 • Ergonomikus nyél, ami segít a megfelelő szögben tartani a fogkefét
 • Fogszabályzó és implantátumok tisztántartására is alkalmas.
 • Az összes Curaprox HYDROSONIC kefefejjel kompatibilis.


Innovatív aktiv szenes kefefej


Aktív szén részecskékkel bevont vékony Curen® szálakkal gyengéden, mégis hatékonyan fehéríti a fogakat a fogzománc és az íny megsértése nélkül.

 • Hatékonyan, mégis gyengéden távolítja el az elszíneződéseket
 • A nehezen elérhető helyeket is megtisztítja a CURACURVE® formának köszönhetően
 • Csepp formájú kefefej a fogról fogra történő tökéletes tisztításért
 • Támogatja a hidrodinamikus hatást
 • Minden CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefével kompatibilis
 • Svájcban készültCuraprox Hydrosonic Black is White fogkefe


A doboz tartalma:


Curaprox Hydrosonic Black Is White készülék, 2 db cserélhető kefefej, USB töltő kábel és csatlakozó, utazó tok

 


Hogyan működik a szónikus fogkefe?

 

A szónikus technológia lehetővé teszi a fogak egészséges, mechanikus tisztítását, miközben nem csak hatékonyabban, de gyengédebben is tisztít, mint egy hagyományos manuális fogkefe. Forgó mozgás helyett rezgő, söprő mozdulatokkal tisztítja meg a fogakat és fogközöket. Ugyanakkor szinte lehetetlen, hogy az íny vagy a fogak megsérüljenek.

 

Hidrodinamikus hatás:

 

A 30 000 vagy efeletti seprő mozdulatnál a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között. A CUREN® szálakat tartalmazó kefefejekkel, a Hydrosonic Black Is White megfelel a mechanikai és hidrodinamikai tisztításnál elvárható legmagasabb elvárásoknak. Ennek eredményeként a Hydrosonic Black Is White nemcsak a fogakat tisztítja, de bizonyos mértékig a fogközökbe bejutva, a fogközi területeket is. A Hydrosonic Black Is White a biofilmet alkotó baktériumok millióit távolítja el az ínyszéli területről köszönhetően a szónikus technológiának és a hidrodinamikai hatásnak.

 

Ajánlás:


A kefefejek cseréje három havi rendszerességgel javasolt.

 

Használat:


A tisztításkor ne nyomja rá fogaira a fogkefét: hagyja, hogy a sörték tegyék a dolgukat. Tartsa a fogkefét mozdulatlanul, amennyire csak lehet, rányomás nélkül és haladjon fogról fogra két-három másodpercenként lazán, könnyedén. 

Fontos: Ne alkalmazzon nyomást fogmosáskor. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic BLACK IS WHITE fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.


* Hosszabbítsa meg a garanciát + 1 évvel:


A készülékre a megvásárlás dátumától számított két év szavatosságot vállalunk anyag-, működési és gyártási hibákra. A garanciát további plusz egy évvel meghosszabbíthatja, amennyiben regisztrálja a készüléket itt.

 

A teljes használati utasításért kattintson ide.

 

 

Curaprox Hydrosonic Blaci is White fogkefe

 

Hírlevél
feliratkozás