Webshop kategóriák

Curaprox CS Smart gyerek fogkefe

cs-smart-with-variants.jpg
Raktáron: Van
cs-smart-with-variants.jpg
Curaprox-CS-Smart-fogkefe.jpg
Cikkszám: CSSMART
1 588 Ft
1 250 Ft
+ Áfa

Leírás

A Curaprox CS Smart fogkefe kisebb és mégis sokat tud!

Az 5 évesnél idősebb gyerekeknek kifejlesztett fogkefénk pontosan úgy néz ki, mint a felnőtteknek szóló CS 5460 ultra soft fogkefe kisebb, továbbfejlesztett verziója.

Valójában kisebb, mégis egy szempontból biztosan nagyobb. A felnőtt változatnak 5460 ultrafinom Curen® szála van, miközben a CS smart fogkefében hihetetlen, 7600 Curen® szál található, amik még puhábbak és vékonyabbak, mindössze 0,08 mm átmérőjűek.

Nem meglepő tehát, hogy nem csak a gyerekek, de a felnőttek is szeretik a CS smart finomságát. A tesztelést végző fogorvosok is el vannak ragadtatva tőle, és felnőtteknek gyerekenek egyaránt javasolják a kipróbálását .

 

A plakk legkeményebb ellenfele a CUREN® szálak puhasága: a Curaprox fogkefék valóban hihetetlenül gyengédek.

A Curaprox fogkefék CUREN® szálai rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkot. Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkeféket, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről. A rövidebb, nyolcszögletű nyél és a még több szál segíti a helyes fogást, a kicsi kefefej még a leghátsó fogakat is tökéletesen megtisztítja.

 

A Curaprox CS Smart fogkefe ideális választás 5 évesnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek.

7600 db, 0,08 mm vastag CUREN® szál. Védőkupakkal. 

 

A színválasztásra vonatkozó kérések teljesítését, technikai okok miatt egyelőre nem tudjuk garantálni. Megértését köszönjük!

 


 

Hírlevél
feliratkozás

Az Adatvédelmi tájékoztatót megértettem és elfogadom, feliratkozok a Sager Dental Kft. hírlevelére.