Webshop kategóriák

Curaprox CS 5460 ultra soft Swiss Edition Fogkefe Duopack

Pack_Rendering.jpg
Raktáron: Van
Pack_Rendering.jpg
Swiss_Edition_FB 1080x1080.jpg
shop-swiss-edition-product.jpg
Cikkszám: CS5460SW20
3 475 Ft
2 736 Ft
+ Áfa

Leírás

A 6. századi Kína egyik meghatározó művészeti ága a papírkivágás volt, amelyet az évek során más nemzetek népei is átvettek, és saját képükre formáltak. ️ A kínai mellett a svájci papírkivágások is világhírűek.

A puha, lekerekített végű szálak gyengéden, mégis hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. Rendkívül sűrű csomózású a fogkefe feje, ezért egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja.

 5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál.

 2 darabos kiszerelés, védőkupakkal.

 

 Különleges, limitált kiadások


 Szemet gyönyörködtető fürdőszobai kiegészítők duópack kiszerelésben. Minden egyes új limitált fogkefe megálmodása és tervezése a helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye.

Mindannyian kissé meglepődnek, amikor megkapják a megbízást. Egy fogkefe? Igazán? A tervezés végére viszont mindannyian CS 5460 fogkefe rajongóvá válnak. A speciális limitált kiadások a készlet erejéig vannak kínálatunkban, mindig duópack kiszerelésben.


Hírlevél
feliratkozás