Webshop kategóriák

Curaprox CS 5460 ultra soft Classic Blue Edition Fogkefe Duopack 2020

COtY_Packshot_2.jpg
Raktáron: Van
COtY_Packshot_2.jpg
COtY_Packshot_1.jpg
ColoroftheYear_v2_Insta 1080x1080.jpg
Cikkszám: CS5460BLUE20
3 475 Ft
2 736 Ft
+ Áfa

Leírás

2019-ben a Living Coral Edition sikerén felbuzdulva idén megalkottuk 2020-as év Pantone színe alapján a Classic Blue Editont.

 

A klasszikus kék szín eleganciája az egyszerűségében rejlik. Kiemeli a megbízhatóság és stabilitás iránti elkötelezettségünket, melyre építhetünk a jövőben.

 

A puha, lekerekített végű szálak gyengéden, mégis hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. Rendkívül sűrű csomózású a fogkefe feje, ezért egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja.

 

5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál.

 

2 darabos kiszerelés, védőkupakkal.

 

Különleges, limitált kiadások

 

Szemet gyönyörködtető fürdőszobai kiegészítők duópack kiszerelésben. Minden egyes új limitált fogkefe megálmodása és tervezése a helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye.

Mindannyian kissé meglepődnek, amikor megkapják a megbízást. Egy fogkefe? Igazán? A tervezés végére viszont mindannyian CS 5460 fogkefe rajongóvá válnak. A speciális limitált kiadások a készlet erejéig vannak kínálatunkban, mindig duópack kiszerelésben.


 

Hírlevél
feliratkozás