Webshop kategóriák

Curaprox CS Smart World Limited Duo Edition

CS smart World_Package.png
Raktáron: Van
CS smart World_Package.png
CS Smart World.jpg
Cikkszám: CSSMARTWO
3 475 Ft
2 736 Ft
+ Áfa

Leírás

A Curaprox CS Smart fogkefe kisebb és mégis sokat tud! A már jól ismert és kedvelt Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe kisebb, továbbfejlesztett verziója. A plakk legkeményebb ellenfele a CUREN® szálak puhasága: a Curaprox fogkefék valóban hihetetlenül gyengédek. A Curaprox fogkefék CUREN® szálai rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkot. Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkeféket, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről. A rövidebb, nyolcszögletű nyél és a még több szál segíti a helyes fogást, a kicsi kefefej még a leghátsó fogakat is tökéletesen megtisztítja.

Most itt az új limitált duó kiadásunk, mely két smart fogkefét tartalmaz, így most mégjobban megéri az árát!

Ideális választás 5 évesnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek.

7600 db, 0,08 mm vastag CUREN® szál. Védőkupakkal. 

(A színválasztásra vonatkozó kéréseket technikai okok miatt egyelőre nem áll módunkban figyelembe venni.)

 

Különleges, limitált kiadások

 

Szemet gyönyörködtető fürdőszobai kiegészítők duópack kiszerelésben. Minden egyes új limitált fogkefe megálmodása és tervezése a helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye.

Mindannyian kissé meglepődnek, amikor megkapják a megbízást. Egy fogkefe? Igazán? A tervezés végére viszont mindannyian CS 5460 fogkefe rajongóvá válnak. A speciális limitált kiadások a készlet erejéig vannak kínálatunkban, mindig duópack kiszerelésben.

 

 

Hírlevél
feliratkozás