Webshop kategóriák

CS5460 Coral Limited Edition Duo Fogkefe

Raktáron: Van
packshot.JPG
CURAPROX_Color of the Year.jpg
CURAPROX_Color of the Year2.jpg
Cikkszám: CS5460CORAL
3 175 Ft
2 500 Ft
+ Áfa

Leírás

A Curaprox CS 5460 Coral duo Limited Edition, limitált kiadású fogkefe csomag a már jól ismert és kedvelt Curaprox CS 5460 ultra soft fogkefe, különleges kiadása.

 

2019-ben a Living Coral lett az év Pantone  színe.
a PANTONE 16-1546 Living Coral, egy élénk árnyalatú narancssárga, némi arany behatással, ami a korallzátonyok által a tengeri élővilág számára nyújtott melegséget, táplálékot és menedékét tükrözi.

Az idei választás egyszerre szimbolizálja „a velünk született, optimizmusra és örömteli időtöltésre való igényünket” és „a kapcsolatokat és meghittséget segítő, hiteles és magával ragadó megtapasztalást” - ez utóbbi érvényes a digitális technológia és a közösségi média által egyre inkább befolyásolt kultúrális környezetünkre is.

A Living Coral jól illeszkedik a természet és a természeti erőforrások tiszteletben tartásának és megőrzésének egyre növekevő igényéhez is.

A korallzátonyok fontos szerepet töltenek be a globális környezetben, többek között védik és táplálják a tengeri élővilágot, segítik a víz szűrését és a tengeri élőlények szaporodását.

 

CS 5460 - a plakk legkeményebb ellenfele a CUREN® szálak puhasága

A Curaprox fogkefék valóban hihetetlenül gyengédek, CUREN® szálaik rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkotnak.

Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkeféket, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről. 

 

5460 db, 0,1 mm vastag CUREN® szál.

2 darabos kiszerelés, védőkupakkal.

 

Limitált kiadás, megrendelhető a készlet erejéig!

Facebook