Webshop kategóriák

Curaprox BDC 105 tisztító oldat (heti használatra, 100 ml)

Curaprox-BDC-105-mufogsor-heti-apolo-koncentratum.jpg
Raktáron: Van
Curaprox-BDC-105-mufogsor-heti-apolo-koncentratum.jpg
Cikkszám: BDC105
3 493 Ft
2 750 Ft
+ Áfa

Leírás

Curaprox BDC 105 hígítandó tisztító koncentrátum műfogsor ápolásához - Heti, gyengéd és szeretetteljes gondoskodás


Bármennyire is nehéz megszokni őket, a műfogsorok pozitívan hatnak az egészségére, és személyes közérzetére. Egy műfogsor megfiatalítja Önt, újra magabiztos lesz, a rágás és a beszéd könnyebbé válik.

 

Nagyon fontos, hogy a műfogsort is mindig alaposan megtisztítsuk. Napi tisztítással és heti fertőtlenítéssel a szájnyálkahártya és az íny bő vérellátású és egészséges marad. A Curaprox BDC termékcsalád segítségével a protézisek természetes módon, vegyszerek használata nélkül tisztíthatóak meg. A hagyományos műfogsor tisztítók az oxigénes fertőtlenítés hatására megtámadják a protézisben lévő műanyagot. A felszín porózus lesz és a káros baktériumok és gombaspórák könnyebben megtapadnak. Ezzel ellentétben a Curaprox BDC termékcsalád természetes módon tisztít: a citromsav alaposan eltávolítja a problémákat okozó lepedéket és gyengéd a protézisben lévő műanyaghoz.

 

A Curaprox BDC gyengéden tisztít és fertőtlenít, a citromsav alaposan eltávolítja a problémákat okozó lepedéket és gyengéd a protézisben lévő műanyaghoz, hogy a műfogsor hosszú életű legyen. Ideális a kivehető fogszabályozók tisztításához is. Eukaliptusz olajat tartalmaz. Nem tartalmaz tengeri sót. A Curaprox BDC (biológiai műfogsorápolás) termékek teljes körű műfogsorápolást tesznek lehetővé, és teljes körű gondoskodást nyújtanak a protézissel rendelkezőknek.

 

Használja ezt a koncentrátumot hetente egyszer, hogy műfogsorát vagy fogszabályozóját intenzív, gyengéd, szeretetteljes ápolásban részesítse ezzel a gyengéd tisztító és fertőtlenítő fürdővel. A Curaprox BDC 105 segítségével tovább növelheti a műfogsorok és fogszabályozók élettartamát!

  

 - Elég vegyszer vesz körbe minket - A CURAPROX BDC természetes ápolást biztosít.
 - Citromsavat, eukaliptuszolajat és tengeri sót tartalmaz
 - Nem tartalmaz csiszoló szemcséket, sósavat és egyéb szájirritációt okozó anyagot
 - Kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi viselést
 - A műfogsor évekig olyan marad, mintha új lenne
 - Segít megőrizni a száj és az íny egészségét

 

Használat:
Öntsön annyi folyadékot a Curaprox BDC tároló dobozba, hogy az ellepje a kivehető szűrő alsó részét, tegye bele a kivehető fogsort vagy fogszabályozó készüléket és töltse fel a tartályt langyos vízzel. 6-8 órán át hagyja állni, majd tisztítás után alaposan öblítse le.

(100 ml)

Hírlevél
feliratkozás