Webshop kategóriák

Babáknak és gyerekenek

Curaprox baby banner

 

BABA TERMÉKEK

 

A CURAPROX Baby termékek már az első pillanattól segítik a helyes és hatékony szájápolást.

 

A CURAPROX Baby orthodonciás cumi segít meggátolni a keresztharapás és a mélyharapás kialakulását, és segíti az állkapocs egészséges fejlődését. A speciális forma garantálja a kisbabák biztonságos cumizását.

 

A hagyományos cumik nyomást fejtenek ki a szájpadlásra, és ez hatással van az állkapocs természetes fejlődésére. A CURAPROX cumi szopásakor a szájpadlást nem éri nyomás: a fogazat és az állkapocs fejlődése ideális és természetes.

 

A hagyományos cumik gyakran okoznak állkapocs deformálódást, aminek az az oka, hogy túl nagy nyomást fejtenek ki a szájpadlásra, ráadásul ezt tovább erősíti a cumi szopásakor kialakuló vákuum. A CURAPROX cumival a fogazat és az állkapocs fejlődése ideális és természetes, mert nincs nyomás a szájpadláson és nem alakul ki vákuum.

 

A CURAPROX Baby rágóka egy masszírozós fogkefe és csörgő ötletes kombinációja, ami a fogzás idején segít megnyugtatni a babát és felkészíti őket az első fogkeféjükre. A többféle különböző keménységű felületeket harapdálva eltűnik a fogzással járó fájdalom, így nincs szükség fájdalomcsillapító gélekre. Szervezetbarát, törhetetlen, nyálnak és rágásnak ellen álló anyagból készül, káros színező- és lágyító anyag felhasználása nélkül.

 

1 588 Ft 1 250 Ft + Áfa

Hírlevél
feliratkozás