Webshop kategóriák

Az Ön személyes adatainak védelme

Kedves [:rcpt_name:]!

Számunkra fontos az Ön személyes adatainak védelme, és hogy a jogszabályoknak és előírásoknak megfelelő módon járjunk el, amikor információt küldünk Önnek a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Ön ezt az értesítést azért kapja, mert feliratkozott a Sager Dental Kft. hírlevelére. Tájékoztatjuk, hogy az adatvédelmi szabályok változása miatt mi is módosítottunk az adatkezelési tájékoztatónkon, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: [Adatkezelési tájékoztató]

Ha Ön továbbra is szeretne tőlünk hírleveleket kapni, abban az esetben kérjük olvassa el az adatkezelési tájékoztatót, és a megerősítő űrlapon a jelölőnégyzet bepipálásával adja hozzájárulását nevének, és email címének felhasználásához.

Megerősítem az adatokat »

Tájékoztatjuk, hogy a további hírlevél küldéséhez való hozzájárulás megadása önkéntes. Ha Ön 2 napon belül, de legkésőbb 2018. május 25. napjáig nem kattint a fenti linkre, illetve nem járul hozzá hírlevelek további küldéséhez, abban az esetben az Ön adatait automatikusan töröljük és a továbbiakban nem küldünk hírlevelet Önnek.

Ön hozzájárulása esetén is bármikor jogosult ezen hozzájárulását visszavonni, illetve a hírlevélről leiratkozni, a hírlevél végén szerepelő „leiratkozom” linkre kattintva, vagy az info@sagerdental.hu email címre, vagy a Sager Dental Kft., 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. ép. fszt. 1. postacímre küldött megkeresés útján.

Köszönjük a bizalmát!

Sager Dental Kft.

Facebook